Mik voltak a legviccesebb nyelv botlásotok?
Figyelt kérdés
Nekem eddig
“Nézd itt van sok hagyma” (hangya)
Vagy
“Megbotlott a fogam” (csikorgatom a fogam)
Stb.
2021. aug. 7. 21:24
1/8 Tevenyereggyarto válasza:
Facebook-on van egy “fékreolvasók klubja” (igen, ez a neve, nem írtam el) nevű csoport, ha szereted az ilyesmiket akkor tudom ajánlani. Nem csak félreolvasások vannak hanem sokszor megosztanak félrenézést-hallást-mondást stb.
2/8 anonim válasza:
Angol tanfolyamon, amikor a számokat kellett mondani, és sikerült six helyett azt mondani, hogy sex. Ugyanez pepitában alsó tagozatban, amikor tollbamondás volt városnevekből, és Szekszárd helyett Szexárdot írtam, teljesen naivan, még büszke is voltam rá, hogy ismerem az x betűt. Évekig nem is értettem, miért szidott le a tanító néni.
3/8 anonim válasza:
Még régebben a műszakvezetőmet Csaba helyett véletlenül Csabóként szólítottam meg. :D :D :D
4/8 anonim válasza:
Seat Leon gyors beszéd közben lett "Szeon".
5/8 anonim válasza:
Az angol kurzus (course) szó helyett véletlenül az átkot (curse) sikerült mondanom. Akkor nagyon égett a fejem, de utólag egész vicces már :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!