Nyáron nem terjed a koronavírus, mikor mindenki mehet mindenhova?
Ma voltam pl a postán. Nyár elejéig volt, hogy kizavartak, mert csak 2 ember lehetett bent. Most egy kis postán 8-an voltunk bent. Feltűnt,mert a mögöttem állóra már szólni akartam, mert közvetlenül mögöttem állt, hiába mentem arrébb.
Most nem gond ha mindenki nyaral, kirándul, tömegben van? Majd csak szeptember 1-től lesz veszélyes?
"Mert hogy az emberek sajnos lázonganának ha nem hagynánk nekik a szabadságot és a megszokott életvitelüket. Úgyhogy meglesz ennek a böjtje és csak kis idő kérdése az egész."
Jaj, köszönjük szépen, micsoda jóságos uraságok vagytok ti... Huuu...
Igen igen. Mindig nyár végén indul be lassan. És mindig nyár előtt lesz kevesebb fertőzött.
Úgy alakítják, ahogy akarják.
Azért gondolom a tűzijátékig nem fog lassan indulni ugye? Majd szeptember eleje, közepe? Neked mivel beszélték tele a fejed? Mert vàrnánk akkor a friss hìreket.
16-os, izrael? Vagy ott most tél van? Mondjuk ők nincsenek átoltva...vagy várjál, de át vannak minden felnőtt szinte. Igen, de a szar sinopharmot kapták.....várjál,izé,csak pfizert kaptak😂
De tényleg, miért jó reklámozni ha buta vagy?
Lehet elsőre furának tűnik de nem rémlik tavaly mi volt? Március közepén csomó dolgot bezárattak, online oktatás, home office kjárási korlátozás stb. Ekkor egy ideig emelkedett a fertőzöttek száma ami részben azért volt mert elkezdtek egyre többet tesztelni.
Nyilván a sok korlátozás miatt nem tűnik lehetetlennek hogy egy idő után elkezdett csökkenni a fertőzöttek száma. Nyár elején közepén még inkább csökkent a fertőzöttek száma mivel a sok napsütés miatt több D vitamint tervel a szervezeted ami igencsak segíti az immunrendszert. Meg szerintem azért az is számít hogy így május környékén az emberek alapból elkezdtek jobban odafigyelni arra hogy fertőtlenítsék a kezüket és tegyenek egyéb más óvintézkedéseket maguktól is.
Úgy tűnik sokan elfelejtik hogy tavaly sem csettintésre szeptemberben kezdett el a fertőzöttek száma emelkedni. Én emlékszem hogy augusztus második felében is már láttam hogy egyre több volt a napi új fertőzöttek száma. Ami szintén nem meglepő azok után hogy hónapokig alig volt korlátozás és akkor már elkezdett a vírus is mutálódni. Ilyenkor persze megint több embert tesztelnek mert ahogy előttem is írták a szennyvízből is már lehet látni hogy hol és mikor kezd el újra szaporodni a vírus.
Eddig van valami ami nem tűnik logikusnak? Esetleg valaki szeretne megvádolni hogy csak azt mondom vissza amit a TV-ben hallok Origón olvasok stb. (Holott egyiket sem nézem, olvasom)
2020 ősztől 2021 tavaszig volt egy húzósabb időszak amikor elkezdett terjedni a sokkal agresszívabb Brit variáns. Ekkor jöttek azzal sokan hogy de hát jajj van maszk van korlátozás be vannak zárva a dolgok mégis sok a fertőzött. Elvileg a brit variánssal fertőzöttekben az alap verzióhoz képest többszörös volt a vírus koncentrációja és sokkal könnyebb volt átadni. A deltával is elvileg ez a helyzet csak ez korántsem annyira halálos. Remélhetőleg most már nem lesz megint lezárás, korlátozás.
Na és ez volt az az időszak amikor a vírustagadóknak is illett szembenénzi a valósággal. Hiába mondják hogy így kamu úgy kamu de akkor kamuzzon amikor te valami tök más bajjal mennél műtétre, kórházba de nem tudsz mert emberek tömegei vannak ott lélegeztetőgépen a korona miatt. Persze erre is volt pár felvilágosult aki azt mondta hogy ez csak influenza meg ilyenek. Könyörgöm nekem anyám egészségügyben dolgozik és 30+ év alatt soha máskor nem látott még csak hasonlót se. Aki 2021 ben is állítja hogy a koronavírus nem létezik az ne lepődjön meg ha ezt hangoztatja és valaki egyszer csak orrbasimogatja. Aki 1 esetleg több számára fontos embert veszített el ettől a "kamujárványtól".
2021 elején elkezdték oltani az embereket és rengeteg emberen meg már amúgy is átment a vírus így nekik is volt valamilyen védelmük még ha nem is voltak beoltva. Csak itthon már 8000000 ember esett át igazoltan a víruson és a tényleges szám ennél valszeg jóval nagyobb. Ezek után szerintem megintcsak nem olyan hihetetlen hogy most nyárra megint csökkent az új fertőzöttek száma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!