Miért használják az oldalt ilyen kevesen?
Plusz sok a zsigeri rosszindulatú féreg ezen az oldalon.
Akinek nem inge ne vegye gatyára, de ez van.
Egyszer válaszoltam valamit amivel "megsértettem" a kérdezőt.
Erre valami elborult elme kezdett el támadni 2-3 felhasználóról, a kérdés is gondolom hozzá tartozott.
Engem elhordott minden csóró prolinak, meg szűznek, meg minden voltam. Majd elkezdett képernyőmentéseket meg képeket küldeni, hogy 8 millió van a számláján meg van 1 millió készpénze, meg egy Macbookja és 2 nyelvvizsga, 2 diploma, meg Budai ház.
Olyanokat írt, hogy "de megnézném ahogy sárgulsz az irigységtől".
Kedvencem az volt amikor azt írta, hogy röhögnek rajtam az orvos-doktor csodaszép feleségével, hogy mekkora lúzer élettelen szűz lehetek.
Sőt, azzal jött, hogy ő olyan körökben mozog, olyan ismerősei vannak, sztárok, politikusok, akik velem szóba se állnának mert senki vagyok :D
Mert nyilván egy ilyen embernek akinek befolyásos kapcsolatai, csodaszép felesége, rengeteg pénze van (8 millió meg 1 millió kp azért nem az...) legfontosabb tevékenysége, hogy egy névtelen oldalon 2-3 felhasználónévvel aláz másokat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!