Utazáskor bőrőndből/táskából öltözés, vagy szekrénybe pakolás?
Ha a párommal elmegyünk valahova nyaralni pár napra, akkor homlokegyenest másképp viselkedünk. A szállás elfoglalása után ő rögtön az első pillanatban azzal kezdi, hogy kipakol mindent az utolsó apróságig. Belakja az egész teret az utolsó négyzet(centi)méterig. Mindenhol "otthagyja a nyomát" (a tárgyait). Bepakol a szekrényekbe (az összesbe!), az éjjeliszekrénybe, a hűtőbe, ellepi az íróasztalt, a szék háttámlájára felakasztja a táskáját vagy a ruháját, elfoglalja az előszobában a fogasokat, cipőtárolókat, birtokba veszi az egész fürdőszobát, minden konnektorba bedugja a kütyüit stb. Nem csinál hanyag módon rendetlenséget maga körül, de mindenhol ott vannak a tárgyai szépen elrendezve. Ő úgy érzi otthonosnak, kényelmesnek a szállást, ha belakja a teret.
Én meg épp az ellenkezője vagyok. Bőröndből élek akár 4-5 napig is. Szeretem, ha egy helyen vannak a cuccaim és bármit keresek, azonnal megtalálom egy helyen. Ha kipakolnék, sosem tudnám mit hova tettem, mit hol keressek, melyik fiókba vagy szekrénybe. Nem igazán szeretek ismeretlen helyen aludni, csak átmeneti szállásnak tekintem, ezért bőröndből élek. (A szennyes ruhát nem a bőröndbe teszem vissza a tiszták közé, hanem külön gyűjtöm.) Kicsekkoláskor jóformán csak behúzom a zippzárt a bőröndön és már indulhatunk is haza. Neki meg 1 óra összepakolni maga után, minden szekrénybe, fiókba, hűtőbe, éjjeliszekrénybe stb. kétszer benézni. De tény, hogy ő 10 perc alatt úgy érzi magát akármelyik szálláson, mintha 10 éve ott lakna, én meg 1 hét után se tudom igazán megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!