Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Idén augusztusban lesz könyvpa...

Idén augusztusban lesz könyvpakolós diákmunka?

Figyelt kérdés

Tavaly láttam meghirdetve, hogy minden megyében lehet a diákoknak tankönyvet pakolni, akár csak pár napot vállalva.

Augusztusban volt. Idén lesz ilyen lehetőség? Tudtok róla valamit? Milyen honlapot érdemes nézni, hol lesz kiírva? (Tavaly hirdetésben láttam, sajnos nem emlékszem).

2021. júl. 6. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
5%
Erröl nem halottam. Mesélj részletesebben.
2021. júl. 6. 21:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Én sem voltam még, gondolom a megérkezett tankönyvszállítmányt kell csoportosítani, hogy átadható legyen a diákoknak. Az tetszett benne, hogy lehet csak pár napot is vállalni.
2021. júl. 6. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen fizetéssel volt?
2021. júl. 6. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
En csinaltam, a sajat iskolamban, de volt egy csaj aki ott azt mondta hogy o diakszovi által csinalja. O penzt kapott erte, en közösségi orat. Te is kerdezd meg/nezd a kozeledben levő iskolák honlapját
2021. júl. 7. 01:58
 5/8 Betti2000 válasza:
66%

Szerintem a Kello-s tankönyvcsomagolós melóra gondolsz. Én már jelentkeztem, idén is lesz. Az eudiákok, valamint az eujobs oldalán tudod megnézni és jelentkezni rá! Helyileg Üllőn van, de a Népligettől indul céges busz is.

[link]

[link]

Itt vannak a linkek:)

Remélem erre gondoltál, és tudtam segíteni.

2021. júl. 8. 18:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem erre gondoltam, de nem én pontoztalak le. Pestnek még csak a közelében sem vagyok sajnos, amire én gondolok az országos volt, és külön ki volt emelve, hogy lehet csak 1-1 napot is vállalni.

2021. júl. 8. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Én minden évben jelentkeztem, sose kerültem be...

Minden évben van egyébként.

2021. júl. 9. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én Torokbalinton pakoltam 2014-ben :)
2021. júl. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!