11/22 anonim válasza:
10, Az volt a kerdes hogy szerintem mi. Nyilvan nem egyenrangú azzal, hogy az apa molesztalja a gyerekét, mint az hogy valaki megcsal valakit, de nekem ez is szégyen, szégyellném magam ha megtenném. De tudom, a gyakori tele van hűtlen (hím)ringyókkal😄
12/22 anonim válasza:
Szexuális erőszak, családon belüli erőszak, abortusz, gyengébbek bántalmazása, állatkínzás.
13/22 anonim válasza:
Állatkínzás?
Egyre jobb.
Szegény afrikai oroszlán csak 252 embert falt fel. Milyen nagy kínzás!
Egy kullancs ami agyhártya gyulladást okoz hagy legyen bennem. Nehogy ki vegyük már még a végén meg lenne kínozva. El vannak itt sokan tévedve. Vagy nem tudják mi az hogy szégyen és bűn
14/22 anonim válasza:
#13:
Nem akarnál eltakarodni máshova kötözködni?
17/22 anonim válasza:
Mások a fogalmaink az állatkínzásról. Vagy szerinted egészséges lekületű lehet az az ember, aki élve megnyúzza a kölyökkutyát és közben élvezi is?
18/22 anonim válasza:
Én nekem az nem megy.
Arccal, névvel,.
Jobb itt névtelenül. 😇
19/22 anonim válasza:
Ha LMBTQ ellenesként vazelinos kézzel menekül az ereszcsatornán egy seggbekúrós melegbuliról. Másnak hazudik, az senkit sem érdekel, de hogy még magának is -, eladja az ördögnek a lelkét..!? Na ez a szégyen.
20/22 anonim válasza:
Gyereket legyártani, aztán nem nevelni őt, nem foglalkozni vele, nem alakítani, formálni az egyéniségét, nem gondoskodni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!