Milyen fegyverek vannak az szobádban?
Kezdem:
Párna alatt van egy bajonettem,van egy kis balta az asztalomban.
Van egy kis bicskám,és egy tomahawk,meg egy gázpisztoly.
Meg egy kardom.
Motoros fűrész, flex, kalapács, féltégla :)
Viccet félretéve, ha megtámadnának, úgyis ad hoc alakulna, hogy hogyan próbálnék védekezni. Tanultam önvédelmet, hidd el nekem.
Ha meg többen támadnak, kb úgyis mindegy. Én csakazértis kitartanék a magam, ill. a családom, értékeim védelméért, de abból kiindulva, hogy az idős szomszéd bácsit leütötte az egyik támadó, míg a másikkal küzdött, úgysem lenne sok esélyem.
A komolyabb, nem játék kategóriás fegyverek birtoklása meg Magyarországon engedélyekhez között. Ha betör hozzád a cigány, te meg elzavarod a nagypapa világháborús puskájával, még téged fognak elítélni önbíráskodásért, és illegális fegyvertartásért, az örökölt fegyveredet (ergo a jogos tulajdonod) meg elkobozzák.
Magyarország, 2021.
Ja, és a cigányos részhez elfelejtettem hozzátenni, hogy ha sikerül is elzavarni, legközelebb visszajön a tesókkal, meg a kiccsaláddal', és kb olyan úgy felkoncolnak majd téged a családoddal együtt, ahogy a zulu maffiózók szokták a fehér családokat Dél-Afrikában.
23
Mindig van b megoldás..
Mondjuk elbújni és védekezni/hívni az rendőrt.
De úgyis az lesz hogy próbálok még nyelvet tanulni és kimenni pl szlovénia,horvátország,vagy szlovénia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!