Milyen fegyverek vannak az szobádban?
Figyelt kérdés
Kezdem:
Párna alatt van egy bajonettem,van egy kis balta az asztalomban.
Van egy kis bicskám,és egy tomahawk,meg egy gázpisztoly.
Meg egy kardom.
2021. aug. 4. 16:56
11/27 anonim válasza:
Asszony meg nem ert haza, de utana biztonsagban vagyok :)
12/27 anonim válasza:
Sörnyitó, bicikliszerszám, pumpa, fixatív lakk, egy tömör sólámpa (fejbe azért ezzel vágni valakit...), vállfa, gurulós szék,
13/27 anonim válasza:
5 bodyguard all a haloszobam elott, meg meg minden ablaknal 3, a bejarati ajto elott is 3. Egy van a szobaban is, o egesz este all a sarokban, ahonnan ralat az ajtora is es az ablakra is. Naluk osszesen 247 kulonbozo fegyver van, bocs, nem tudom megnevezni oket, az o dolguk, hogy ertsenek hozza.
16/27 anonim válasza:
Van egy 1 megatonnás atombombám.
Én nyertem.
18/27 anonim válasza:
Kanyarlövő lézerszem,dupla élű kenőkés,éjjeliedény,vonalzó,automata bordarepesztő,Orbán Viktor egész alakos posztere.
19/27 anonim válasza:
Egy üveg 80%-os laktóz sav, egy olló.
20/27 anonim válasza:
Én elég paranoiás vagyok, így 3 kés tényleg elvan dugva. :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!