Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Baj ha szeretem pénzért...

Baj ha szeretem pénzért küldeni a lábam lábfétiseseknek?18L

Figyelt kérdés

2021. aug. 2. 22:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Adózol a bevételed után? Mert ha nem, akkor lehet belőle bajod...
2021. aug. 3. 08:17
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

A fogyatékos, selejt feminuniknak a férfi a baj még mindig, hogy érdeklődik egy nő után.

Az, hogy te rbanckodsz, az természetes.

2021. aug. 3. 08:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, én olvastam, mennyit fizetnének használt zokniért, hát nagyon elgondolkodtam, hogy eladom őket.
2021. aug. 3. 10:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Több szempontból problémás: adózol ezért? Vállalkozóként műveled?
2021. aug. 3. 19:57
 15/17 anonim ***** válasza:
42%

Amíg csak a lábadat látja képen - használd ki, hülyékből lehet hasznot húzni. Ez a "soha nem értem az ilyet és nem is akarom" fétis kategória.

Javasolt nem real profilodról tevékenykedni, nehogy valamelyik offline rád szálljon személyesen! Az ilyeneket ésszel!

Barátnőmet pl az otthon készült fb-ra feltett képek alapján megtalálta a kávézó melletti kiskocsmás fura alak. Azóta titkosított a fiókja és leszedte képeket. (Barátnőm 38)

Én pl kimozdulni a boltig is utálok, minden kimozdulásomról van sztori a hülye/beteg emberekről.

Volt hogy randimon körözött körülöttem egy beteg állat fura szugeráló tekintettel és követett is minket.

A srác inkább "hazakísért" a minket követő alak miatt.

Ledumáltuk, hogy barátnőm paneléhez kísér, mert tudom a kódot és úgy le tudom végleg rázni, kisétálva hátsó ajtón go haza.

Barátnőm rá 2 héttel: elmeséltem mi volt, erre mondja "akkor azért látom azt a fura alakot a parkolóban csövezni" - ül és azt az ajtót nézi immár 1 hónapja XD

Tudnék mesélni ... pedig még ilyet se csináltam, mint te ><

Betegek mindenütt vannak s ki tudja melyik veszélyes.

30N

2021. nov. 1. 22:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Vigyázz, ki tudja kibe botlasz!

Beteg zaklató (akár személyesen is megtalál) vagy illegális, nem bejelentett tevékenység miatt más talál meg. :)

Esetleg valamelyik zsarolhat is ezzel és fel is dob - dupla szívás.

2021. nov. 1. 22:42
 17/17 anonim válasza:
Nem baj csak ezt hívják lotyónak
2023. dec. 7. 18:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!