Miért mondják, hogy a 20-as évek a legszebbek? Amikor ez az élet legnehezebb időszaka.
Figyelt kérdés
Az életben való elindulás, egyetemre járni, tanulni, dolgozni, albérletben élni, nélkülözni és kuporgatni a pénzt, hogy összegyűljön egy lakásra való, párt találni stb..2021. aug. 1. 15:12
11/15 anonim válasza:
Kérdező, irigykedsz? Nem szép dolog.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem irigykedek. Csak tudom, hogy ha saját lakást akarok, akkor nem fér bele az ilyesmi. Ezért is mondom, hogy a 20-as évek milyen szarok. Majd ha 30 éves koromra meglesz a lakásom, akkor elkezdhetek élni.
De úgy hiszem, hogy ez még mindig jobb, mint 10 év múlva rájönni, hogy elcsesztem az életem.
2021. aug. 1. 18:24
13/15 anonim válasza:
Nem zárja ki egymást a kettő. Én beutaztam a fél világot, és rengeteget jártam fesztiválokra meg lazulni, és igy is meglett a kecó, igaz 32 éves koromra csak.
Figyelj, az hogy elutazgatsz fél millát egy évben, igazából csepp a tengerben ahhoz, hogy egy normálisabb lakás 25M-nál kezdődik.
14/15 anonim válasza:
De az a te életed. A pénzszórás meg másé. Nekem még mindig nincs saját lakásom, és nem azért, mert elbuliztam a pénzem, de én biztos ettől függetlenül egy sz*r alak lehetek, hogy nem sikerült odáig eljutnom.
15/15 anonim válasza:
Hidd el, később sem lesz könnyebb. Sőt. A 20-as éveidben a legkevesebb a kötöttséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!