Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A crushom börtönben van, ott...

A crushom börtönben van, ott lehet telefonozni, ha ráírok , visszaír ?

Figyelt kérdés

2021. júl. 31. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

A börtönbe nem lehet senkinél telefon. Egy adott időben lehet csak telefonálni amit általában lehallgatnak vagy alapból rögzítik ha esetleg később vissza szeretnék hallgatni.

Persze ettől függetlenül szoktak becsempészni telefonokat...

2021. júl. 31. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem megfog csalni bent (mégha nem is ő kezdeményez). Hagyd inkább.
2021. júl. 31. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:
98%

Nem lehet telefonozni, azt hiszem, hogy valamennyi időnként kapnak a rabok valamennyi számítógépezési lehetőséget, de szerintem azt sem mindenhol, és internet nem hiszem, hogy jár hozzá.

Ilyen nyomorékot egyébként meg kerüld el messzire, a csoportosan elkövetett rablás egy súlyos bűncselekmény. Nem hiszem, hogy viccből rászóltak az illetőre, hogy adja a tárcáját, gondolom valami öreg ellen mentek négyen-öten késsel. Remélem az ilyen mind ott rohad a börtönben.

2021. aug. 1. 07:34
 14/15 anonim válasza:
90%
Az ilyen pont oda is való.
2021. aug. 3. 07:08
 15/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem lehet telefonozni. Néha van ilyen láttogatás. De ezt a böris dolgot úgy mondod mintha ártatlan lenne. Szerintem az a legjobb ha ott hagyod hisz nem lenne érdemes vele párkapcsolatott indítani. Ezt a pénztárcás esetett mintha hallottam volna egy youtube videóból de sztem ez nem az.
2021. aug. 4. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!