Hogyan dolgoznátok fel, ha alig lenne esély arra, hogy azzal tapasztaljátok meg a világot, akivel őszintén szeretnétek?
10. Te szerintem felreertelmezed azt hogy mi lehet közös bennük. Az hogy egy épületbe járnak 4 évig tanulni azt nem lehet közösnek nevezni. Azt lehet ha közös érdeklődésük van, pl mindketten szeretnek kirándulni. Ez osszehozza őket, mert nem kötelező program, szeretik mindketten.
De a legfontosabb az ha a jövőre nézve lévő céljaik is hasonlóak.
Plusz van még az hogy mennyire tudják elviselni egymás rigojáit az együttélés során.
Miért találnának egymásra? Több milliárd ember van.
Mondjuk én pont elmentem külföldre és ott ismertem meg a volt férjem egy másik országból és őrült nagy szerelem lett, és lelki társak is vagyunk. Ezen a válás sem rontott, barátok maradtunk. Mindenki azt mondta, milyen csodálatos egymásra találás volt. De ha nem megyünk egyszerre oda, abba a harmadik országba, mennyi esélyünk lett volna? Zéró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!