Elég jó gyerekkorom volt, bár szegény.
De a sporttársak, osztálytársak kedvesek voltak.
Azok a felnőttek is, ahol dolgoztam diakmunkásként.
Szóval fel sem vetődött, hogy emberkerülő, vagy embergyűlölő legyek
20 éve még egyetemen tanítok, na még jó, hogy szeretem a hallgatókat.
Van, akit igen. Van, akit nem.
Nem vagyok általános embergyűlölő.
De nincsenek is illúzióim, nagyon sok rossz ember van.
Nem könnyű, de szeretni kell az embereket, a gonosz tetteiket és helytelen gondolkodás módjukat viszont gyűlölni kell. Az emberek megváltozhatnak, ha nem utasítják el az Istentől jövő útmutatást.
1Jánosv2:17."A világ elmúlóban van s ugyanígy a kívánsága is de aki Isten akaratát cselekszi megmarad örökké."
#4-es, Jesszus, majd ez biztosan megment minket, amikor belefulladunk a saját szennyünkbe és műanyagba, bomló uránba, a retkes vizet kortyolva, amikor derékig ülünk az elárasztott házunkban, és a bőrráktól hámló testünket kapirgálva, ami szétégett az UV miatt.
Az emberiség csak jól elcseszi ezt a bolygót, ahol minden egyensúlyban élt, amíg mi meg nem jelentünk. Vesznünk kell, ez van, mert nem tudunk a környezetünkel élni, elfogadni, ha valaki meghal, mert annyira önzők vagyunk, hogy még ezt se "engedjük" meg a természetnek.
Ha van bennünk elég tartás, akkor legalábba bolygót nem rántjuk magunkal. De persze mindenki rakásra szüli a gyereket, mert az ösztön az megmaradt, ezt érzik az élet netovábbjának. Túl vagyunk szaporodva, mert mindenkit életben tartunk az önzőség miatt.
Fogalmazzunk úgy, vannak, akik érdemesek rá, és igen, őket szeretem és tűzbe is mennék értük.
A többiek meg fel is fordulhatnak.
Igen. Alapvetően mind szeretjük, hisz szociális lényel vagyunk, csak nem mindegy melyik emberre gondolunk.
Kórházban dolgozom, mondhatom hogy az emberek 80-90%-át szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!