Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyakori kérdéseken se a fiúk,...

Gyakori kérdéseken se a fiúk, se a lányok nem "normálisak"?

Figyelt kérdés

Fiatal srác vagyok. Mielőtt írnátok hogy én sem mert itt vagyok(Tudom xD)

Beszélgettem lányokkal elég hosszasan innen, 5 lányból 3 meg akarta ölni magát, 2 meg kicsit elmezavaros (hogy szépen fogalmazzak) kéjhölgy volt...

És mind fiatalok. Persze csak arányok miatt írtam így, mindenkinek van valami nagy beütése.

Férfiakkal nem beszélgetem hosszasan érthető okokból, de látom hogy van baj azért:D

Szóval ide azért jár valaki fel, mert az életében valami nincs rendben? Nincs itt ilyen teljesen "normális" ember? Nem rosszból, nem provokálni szeretnék, csak kérdem.

2021. júl. 25. 23:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10:

6000 éves poén. 😏

2021. júl. 26. 06:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez Mo. társadalmi színvonala, kicsiben.
2021. júl. 26. 07:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én normális vagyok 😁
2021. júl. 26. 08:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi a normális? Mert azért egy pici bakija mindenkinek lehet, senki se tökéletes. Mindenki küzdhet önértékelési/életvezetési gondokkal, csak kérdés kinek mennyire súlyosak ezek. Itt gykn a tapasztalataim szerint olyan fele-fele arányban lehetnek azok akiknek maximum minimális problémáik vannak és akik tényleg sérültek. Több lánnyal is beszéltem/találkoztam már innen akik a te általad normálisnak nevezett kategóriába lennének. :D oké, olyannal is beszéltem akinek súlyos személyiségzavara volt, de az életvezetésében nem voltak gondok, csak szerette terrorizálni a párjait...

Én személy szerint azok közé tartozok akik "sérültek", mert súlyos önértékelési problémákkal küzdök és hagyom magam eltaposni. Na meg pár éve egy jó kis PTSD-t is sikerült összekaparnom magamnak. :D

2021. júl. 26. 10:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Aljas kúszóbab.... :)

Szerintem a legtöbbünk amúgy bizonyos értelemben problémás, defektes. Egy olyan ember, akivel minden rendben van, nem magányos, valószínűleg nem itt tölti a szabadidejét (vagy a munkaidejét :)).

21F

2021. júl. 26. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Jaja, aljas kúszóbab... De most megyek a boltba, mert elkapott az áruházláz😜 A kedvencem a hipermarket😍
2021. júl. 26. 15:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!