Mitől változik meg valaki ennyire?
Figyelt kérdés
Van egy fiatal (16-17) év közötti lány ismerősöm aki egy fél év alatt szinte felimerhetetlen lett. Levágatta a haját és más színűre festette, piercinget csináltatott, drasztikusan lefogyott (igaz ezelőtt kicsit duci volt), másképp öltözködik és a személyisége is teljesen más lett. Akárki kérdezi, hogy mi történt amiért ennyire megváltozott azt válaszolja, hogy semmi.
Van ok aggodalomra? Vagy történhetett vele valami vagy tényleg csak a pubertás változik meg ennyire?
2021. júl. 25. 19:00
1/5 anonim válasza:
Ebben a korban kezd csak kialakulni a valós személyiség. Rengeteg embert ismertem aki 15-16 évesen ilyen meg olyan volt, 20 évesen meg a szöges ellentéte.
2/5 anonim válasza:
Keresi még önmagát és megunta a duciságot is nyilván ami valljuk be nem csoda mert nem mindenki tudja magát elfogadni úgy mikor a tükörbe néz
3/5 anonim válasza:
Ezt teszi az instagram...
Gondolom látja a többi kis ribit és próbál ő is olyan lenni.
4/5 anonim válasza:
Tini. Mi lenne? Teljesen normális. Valószínűleg tényleg nem változott semmi, csak kezd rájönni, hogy nem a világnak kell megfelelnie, hanem magának. Illetve próbálgatja a határait. Tanul...
5/5 anonim válasza:
Én is csak ezt tudom mondani hogy tini. Az ember szeretne más lenni, kilógni a többiektől. Szeretne egyedi lenni, szeretné megtalálni magát.
Nincs semmi baj vele. Én értékelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!