Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bulímiás vagyok és a hánytatás...

Bulímiás vagyok és a hánytatástól felvan puffadva az arcom. ha abba hagyom mennyi idő alatt változik vissza az eredeti méretére az arcom?

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
A hánytatás nem puffasztja fel az arcodat, valami betegség okozza, nem ez. Valószínűleg hiánybetegséged lehet a rémes táplálkozásod miatt.
2021. máj. 27. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Tipikus iszákos tünet a felpuffadt arc, és a hányás is.
2021. máj. 27. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Azért hánytatod magad, hogy ne legyél kövér? Mert akkor lehet, hogy nem is puffadt az arcod, csak beképzeled.
2021. máj. 28. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz. Ne hánytasd magad. Sportolj.
2021. jún. 6. 08:02
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Ajánlom ezta videót figyelmedbe:

[link]

Napi 5x is hánytam, az itthoni stressz miatt még mindig nem esik jól a kaja otthon. Néha rám tör az a hányinger evés után tudatalatt. Akkor döntöttem el hogy végleg abbahagyom amikor már bőgtem a videó végén. Brutális példát hozott fel, hogy bármikor megtörténhet ez velem is.

Pszichologussal nem sokat lehet elérni, hónapokig jártam és nem értem el semmit, úgy akadályoztam meg hogy nem hánytam hogy nem tartózkodtam az otthoni stresszes közegben. Endokrinológust, dietetikust tudok tanácsolni aki összeállít neked egy étrendet vagy tanácsot ad. A sport is jó ötlet(Sajnos én edzések, sport mellett is hányattam magam annyira rossz volt az önbizalmam és persze nem értem el semmit mert ahhoz hogy normálisan csináljam és legyen eredménye ahhoz enni kell)

2021. jún. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!