Amikor a kedvenc szìnünk vàltozik,olyankor a személyiség is formálòdik?
Csak mert régen a zöld volt a kedvencem,akkor azok a tulajdonságok illettek rám,amiket ahhoz tulajdonìtottak. Utána lett a sárga és ugyanez. Most pedig a piros és sosem voltam magabiztos és most vettem észre hogy miòta a piros a kedvencem magabiztos is lettem.(Ez alatt nem azt értem hogy a piros miatt lettem az) Most a piros szín irja le a személyisegemet.
Lehet hogy ez mind hulyeseg vagy csak en vettem ezt eszre de lehet benne valami es erdekesnek tartom!
Biztos, hogy van benne valami, sőt nem is kevés.
Nem vagyok a témából felkészült, de a színeknek nagy szerepük van az életünkben, még gyógyítanak is a színek segítségével (színterápia)
De ez nagyon-nagyon érdekes, olvasd el, itt választ kapsz:
Én is megfigyeltem ezt.
Régen meg voltam őrülve a kék meg sárga színért. Keszekuszább volt az életemről és az életről való elképzelésem is.
Ma sincs velük bajom, azonban sokkal jobban tudok azonosulni a fehérrel és a feketével.
Az ízlésem és a világnézetem is sokkal letisztultabb és határozottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!