Az inceleknek sok mindenben igazuk van a black pillben? Miért demonizálják őket ennyire?
Mert tabukat feszegetnek?
A black pill nem más mint a természetes szelekció. Vagyis a legjobb génekkel rendelkezők sokkal jobb szaporodási esélyekkel bírnak mint a rosszabb genetikájúak.
Miért szólják le mégis őket, amikor ők csak annyit akarnak többé ne őket hibáztassák amiért sikertelenek az ellenkező nemnél. Vagy a társadalom nem tudná elfogadni magáról azt, hogy ennyire ösztönös és állat módon megy a párválasztás és inkább tagad?
"szerintem a feministák a nők elleni elnyomással foglalkoznak, nem azzal, hogy a férfiakat utálják. Mindenkit ér társadalmi igazságtalanság, nem kéne nemekre lebontani, hanem a kollektív elfogadásra kéne törekedni.
"
ezért létezik a mansplaining kifejezés ugye?
tehát akkor a feministák ne definiálják a férfiak helyzetét, mert az womansplaining
Drágám a mansplaining mikor a férfiak alapvető dolgokat akarnak megmagyarázni nőknek, mert full hülyének nézik őket. Nem mindenki mielőtt nekem estek :D
Amúgy meg rohadtul nincs kifejtve a kérdésben, mert az hogy "természetes szelekció" nekem nem magyarázat a black pill kifejezésre, de köszönöm azért
én tudom mit jelent, a kérdés az, hogy a womansplaining viszont miért nem létező kifejezés
mert amikor a férfiak beszélnek a problémáikról, akkor odamegy egy feminista, és womansplainingelve elmondja, hogy ez nőgyűlölet antifeminizmus rassizmus sőt iszlamofóbia is
köszönjük a vicsorgást és a lepontozást :)
ezzel is megmutatjátok, hogy nem egy agresszív náci banda vagytok :)
4 oldal óta megy a cicaharc, miközben #3 leírta a lényeget.
Az incel divatos szó, nagyszüleink teszetosza anyámasszonykatonája kifejezésének modernizált változata kiegészítve egy nagy adag felelősség áthárítással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!