Az inceleknek sok mindenben igazuk van a black pillben? Miért demonizálják őket ennyire?
Mert tabukat feszegetnek?
A black pill nem más mint a természetes szelekció. Vagyis a legjobb génekkel rendelkezők sokkal jobb szaporodási esélyekkel bírnak mint a rosszabb genetikájúak.
Miért szólják le mégis őket, amikor ők csak annyit akarnak többé ne őket hibáztassák amiért sikertelenek az ellenkező nemnél. Vagy a társadalom nem tudná elfogadni magáról azt, hogy ennyire ösztönös és állat módon megy a párválasztás és inkább tagad?
a feministáknak sem azzal van problémája, hogy akarnak-e valakinek együtt lenni, hanem, hogy egy bizonyos életkor után ez inkább egy vágy, mint egy lehetőség
és azért, mert toxikus patriarchátus
@11:
"nem nekem van becsípődve"
Még szerencse, ezt örömmel hallom. Mi lenne, ha még be is lenne csípődve a feminizmus témakör nálad? :D
az incel az olyan a feministáknál, mint a náciknál a zsidókérdés
ismer valaki egyébként személyesen incelt?
én biztos nem szoktam telespamelni semmivel (nem is szoktam oda írni)
ez a kérdés a tudományok kategóriában volt eredetileg
de látom az agresszív feminácik a lepontozók közé is megérkeztek
mert áldozat csak a nő lehet
a férfi legyen férfi, ne rinyáljon, ne gyártson beteg elméleteket
jajaja
szóval, válaszol valaki hogy mi az a black pill? :D Ha már a kérdés erről szólna nem a feminizmusról.
arról szól amit leírtam
mert egyébként hivatalos definíciója nincs
a férfiakkal szembeni társadalmi igazságtalanságokról szól, amit a feministák démonizálnak, és valami egészen másnak akarnak beállítani
mert erről szól a kérdés, ha elolvasod
@26: "szóval, válaszol valaki hogy mi az a black pill? :D"
Le van írva a kérdésben... ezért nem válaszolt első alkalommal sem senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!