Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Átéreznél egy komoly fájdalmat...

Átéreznél egy komoly fájdalmat kiváncsiságból?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy gép, ami olyan érzéseket tud adni neked ami nem valódi, de te mégis úgy érzed, kipróbálnád?

Pl.: Kíváncsi vagy milyen ha mellkason szúrnak egy kardal, ezért kipróbálod. Nem történik semmi baj, csak magát az érzést fogod érezni átmenetileg.

Kipróbálnád?

2021. júl. 24. 14:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
xD
2021. júl. 24. 15:00
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

De mi az istennyiláért akarsz átérezni egy lefejezést?

Olyan mértékű fájdalomtól, amit normális esetben csak halálos sérülés okoz, szerintem lehet bajod. Sokkot kaphatsz, esetleg szívrohamot.

"Normál" fájdalmakat talán kipróbálnék. Van olyan gép, ami a menstruációs görcsök fájdalmát képes előidézni. Ha nem tudnám magamtól is, hogy milyen, kipróbálnám. De inkább azért gondolkoztam már ilyesmin, mert szerintem a diagnosztikában elképesztően hasznos lenne egy ilyen gép. A beteg sokszor nem tudja körülírni, milyen típusú és erősségű fájdalma van. De ha egy gép segítségével példázni tudná az orvosnak, az sokat segítene.

2021. júl. 24. 15:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Most hírtelen nem jut eszembe a neve, de van egy reflexünk, ami az izmunkra nehezedő stressz hatására kapcsol be és alapjáraton bőven a maximális terhelés előtt szól már az agyunknak, hogy ennyi elég.

Egy ilyen gép jó lenne arra, hogy stimulálja az agyat, hogy azt a maradék (csak mondok egy számot) 30-35% erőt ki lehessen hozni az izmainkból és tényleg csak akkor érezzük, hogy elég, ha valóban veszélyes terhelés közelében járunk. Ez nyilván rendszeres edzéssel meg különböző módszerekkel elérhető, de lehetne ezen gyorsítani, szóval nem mondom, hogy hülyeség lenne egy ilyen gép, de ez a karddal mellkason szúrás azért messze lenne az ideális felhasználásától :D Kb. olyan, mintha csak majmokat küldenénk az űrbe, miközben tudnánk már űrutazni.

2021. júl. 24. 15:06
 14/20 anonim ***** válasza:
21%

"Ez nyilván rendszeres edzéssel meg különböző módszerekkel elérhető"

És mi a probléma a rendszeres edzéssel? :D

Az már nem jó, most már gépek kellenek?

2021. júl. 24. 15:33
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
#14-es edzek rendszeresen és egy szóval sem mondtam, hogy probléma lenne a rendszeres edzéssel. Olvass meg tanulni, köszi.
2021. júl. 24. 15:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nem lesz tőle semmi bajom utána, akkor én bevállalnám.
2021. júl. 24. 19:46
 17/20 anonim ***** válasza:
78%

Én BÁRMI PÉNZT kifizetnék érte, hogy csak egyszer is kipróbálhassam! Még soha életemben nem fájt semmim, kíváncsi vagyok rá, hogy más emberek mire zabálják marokszámra a fájdalomcsillapítókat, illetve, hogy miért panaszkodnak annyit. Idegesítő érzés, hogy képtelen vagyok őket megérteni.

Egyébként a valóságban is létezik ilyen gép valahol?

2021. júl. 25. 10:19
 18/20 anonim ***** válasza:
81%

Fájfalom iszonyom van.

Biztos nem. Engem a sérülés nemnzavar, csak a fájdalom.

2021. júl. 27. 17:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kíváncsi lennék milyen egy ilyen. Sokmindent kipróbálnék
2021. aug. 1. 01:46
 20/20 anonim válasza:
100%
Kipróbálnám.
2021. aug. 4. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!