Lányok ti mit szóltok ha egy fiú hirtelen megcsókol titeket?
Ha nem jön be akkor elhúzódok, ha bejön és vágyok a csókjára, akkor kifejezetten imponál ha ő kezdeményezi, és nem nekem kell nőkét rámásznom hogy végre legyen már valami.
Szerintem egy próbát megér. Ha olyan valaki akar megcsókolni akitől nem akarok semmit, akkor sem nézem hülyének, nem is haragszom rá, inkább sajnálom hogy nem tudom viszonozni az érzelmeit. De semmiképp nem tartom cikinek amiért megpróbálta.
Ha pedig vágyom rá és megteszi, akkor nyert ügye van, mert elkönyvelem tökös, magabiztos pasinak.
Aki elhúzódik a csók elől, ha lassan közeledsz, az jó esetben akkor is elhúzódik, ha gyorsan tennéd. Rossz esetben meg 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okoz neked.
Szóval adj neki időt a menekülésre, jobban jársz.
(Amúgy ha sokat beszélget veled, ráadásul táncoltok is gyakran, akkot lehet, hogy arra vár, hogy csókold már meg.)
Mi lenne, ha első körben illedelmesen randira hívnád?
Ha belemegy, akkor már legalább tudod, hogy nem vagy közömbös neki, de csak úgy megcsókolni nagy bunkóság és irtózatosan megütheted a bokád, ha haveroknak/apucinak/nagytesónak hüppögve meséli el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!