Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyek azok az országok, ahol...

Melyek azok az országok, ahol semmiképpen sem élnél?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. júl. 21. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%
USA. Mérhetetlenül nagy az aránya ott az elképesztően buta, primitív, erőszakos embereknek. -Itt is vannak ilyenek szép számmal, de szerintem azt iberelni nem lehet! Az ottani világról azt gondolom, hogy túlságosan mesterkélt, hazug, szemfényvesztő, - a kifelé sugárzott "jólét" mögött a tömegek üres hétköznapjai, egy nagy semmi van (leszámítva azt a szűk réteget, akik tényleg megtehetik, hogy nagyban rázzák a rongyot). Az ott élő emberek primitív butaságoknak, a látványos semminek olyan szinten képesek örülni, amit én egyszerűen nem értek, - hogy mi lehet öröm bennük. Azon is el szoktam képedni, hogy kiszivárgott információk alapján kikövetkeztetve mikből képesek ott emberek megélni, - el szoktam dobni a parókámat olyanokon, hogy miket kitalálnak csak azért, hogy "pénzt csináljanak". Az is érdekes számomra, hogy az adóhatóság gyakorlatilag bármit megtehet a (vélt) érdekeinek érvényesítésének okán, ugyanakkor jaj annak, aki arra ragadtatja magát, hogy komolyabban megbetegedik. Ez több, mint furcsa egy olyan országtól, amely - pl. a fegyverkezésre, külpolitikai beavatkozásokra, provokációkra, terrorizmus elleni harcra - akkora összegeket költhet el, mint amekkorákat el is költ. Az arab "olajországokba" sem mennék szívesen, - nehezen, ill. nem tudnám feldolgozni azt, amilyen szinten ráerőltetik a vallást a hétköznapi emberre és a nőket hátrányosan megkülönböztetik. A gyerekek pedig - kifelé legalább is így tűnik, - emberszámba sem veszik. Nem bírnék ilyen helyen sem lenni. Olyan helyen tudom elképzelni hosszútávon az életemet és a lelki békémet, amelyben megtehetem zavartalanul, hogy a természetben, nyugalomban éljem le az életem hátra lévő részét és senki nem avatkozik semmilyen szinten az életembe. Erre Magyarország is túl pörgős, de ott még nem tartok, hogy ilyen jellegű ellenérzést tápláljak az ország iránt. Az itt élőknek a mentalitásával van a legfőbb problémám, de ez már egy újabb A4-es oldalnyi duma lenne.
2021. júl. 21. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Angol nyelvterületen kívüli országba nem elnek
2021. júl. 21. 19:31
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
Ázsia úgy ahogy van, ki nem állhatom azt a kultúrát, de Afrika és Dé-Amerika is ide tartozik.
2021. júl. 22. 11:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezen a bolygón talán csak egy ország van amit meglátogatnék ha más bolygón élnék, ez pedig tibet. Az összes többi ország végtelenül fejletlen.

Észak korea meg hasonlók viszik a pálmát a nyilt éheztető rabszolgatartással. Mondjuk magyarország 40%a is éhezik, de mindegy.

2021. júl. 28. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!