Melyek azok az országok, ahol semmiképpen sem élnél?
Kizáró okok, sorban:
1. Ahol háború van.
2. Ahol iszonyatos a szegénység, pl. Bissau-Guinea, Banglades, stb.
3. Hidegebb éghajlatúak, pl. Izland. Fázós vagyok meg annyira a környezet se tetszik.
4. Aminek a kultúrája nem régebbi 1-200 évnél (szeretem a történelmet).
5. Túl messze lévők, pl. Dél-Amerika, Ausztrália. Néha azért szeretnék hazajárni.
Fejlett országban laknék, ahol nincs háború és az éghajlat hűvösebb, mint nálunk.
A szegény, fejlődő vagy háborús vagy melegebb éghajlatú országok kilőve, a nem demokratikusak is.
Magyarország,egyre jobban úgy érzem,hogy megsértik az emberi jogokat,visszafelé fejlődünk.Eldöntöttem,hogy megpróbálom az életet egy másik országban.Ha minden jól megy szeptembertől nyelviskolába fogok járni.Ne értsétek félre:nem gondolom azt ,hogy királyként fogok kint élni,de talán ott látni fogok egy szebb jövőt,itt egyszerűen szörnyűnek látom a jövőt.
Észak-Korea,nincs szólásszabadság,hatalmas a szegénység
Olyan országokba semmiképp se mennék,ahol elfogadott a nemi erőszak,nincs szólásszabadság,nagy a szegénység
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!