Mit tegyek, ha anyám semmiképpen nem engedi, hogy vezessem nagyapám motorját?
Van B-s jogsim, 50 köbcentis vezethetek vele. van egy régi simsonja, amit 76-ban vett vadi újként és most nekem akarja adni.
Az ég világon semmi baj nem lenne belőle, semmi bajom nem lesz attól, hogy vezetem. 17 éves vagyok, júniusban lesz a születésnapom, de anyám nem hagyja, hogy vezessem.
Ez mégis miért jó neki? 2 és fél hónap múlva úgy sem szólhat bele, ezen mit nyer????
Hiába kérdezem, hogy mégis miért nem engedi, semmit nem mond, csak annyit, hogy "mert" "csak".
Hát édes istenem mit akarhat ezzel?
hupsz, kihagytam pár szót.
nagyapámnak van egy simsonja. :D
Ne kérj engedélyt XD papád engedi nem?
ülj föl azt zsa
Alapból úgy álltunk a dologhoz apámmal és nagyapámmal, hogy 15. születésnapomra kapom meg, mert akkor teszem le az AM jogsit, csak úgy döntöttünk, hogy inkább várunk 17 ig és inkább a B-t teszem le. Le is tettem, most itt vagyok több hónapos jogsival.
Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen ellenvetést fogunk kapni, főleg nem ilyen kevés időre. Nem számoltunk azzal, hogy bárki ezt ellenezné, mert mégis mit ellenez benne? Nem kell venni, itt van kéznél, magyarán ingyen van. tankolni is saját pénzemből fogok nyílván. Épeszű ember 2 hónapra nem gátol ebben
én elmentem volna rég már lol
17 vagyok én is, motorozom, autózom xD
Gondolom, azért mert félt. Rengeteg a hülyegyerek az utakon és sokszor nem is az van, hogy benned nem bízik, ha a többi baromban. Megjegyzem 50en is lehet úgy esni, hogy ottmaradj.
Én robogózok, külterületen 60-70es tempót tartom, de így is van pár idióta aki attól érzi magát menőnek, ha megpróbál leszorítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!