Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha anyám semmiképp...

Mit tegyek, ha anyám semmiképpen nem engedi, hogy vezessem nagyapám motorját?

Figyelt kérdés

Van B-s jogsim, 50 köbcentis vezethetek vele. van egy régi simsonja, amit 76-ban vett vadi újként és most nekem akarja adni.

Az ég világon semmi baj nem lenne belőle, semmi bajom nem lesz attól, hogy vezetem. 17 éves vagyok, júniusban lesz a születésnapom, de anyám nem hagyja, hogy vezessem.

Ez mégis miért jó neki? 2 és fél hónap múlva úgy sem szólhat bele, ezen mit nyer????

Hiába kérdezem, hogy mégis miért nem engedi, semmit nem mond, csak annyit, hogy "mert" "csak".

Hát édes istenem mit akarhat ezzel?

2021. ápr. 13. 10:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Félt téged. Engem pl. biciklizni sem engedtek egyedül. Mondjuk azóta felnőttem, és nem az félelmeik szerint élem az életemet.

Igaz, a robogónak valóban megvannak a maga veszélyei. Van olyan gyors, hogy nagyot essél vele, de nincs olyan gyors, hogy felvedd a forgalom ritmusát, így leszoríthatnak.

De hát az élet maga egy gyógyíthatatlan, halálos betegség. Előbb-utóbb úgyis mind meghalunk. :D

Legkésőbb, ha betöltöd a 18-at, nyugodtan menj ki Simsonozni! :) Balesetmentest!

2021. ápr. 13. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!