Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy 18 évesen már...

Az igaz, hogy 18 évesen már teljesen én döntök, hogy mit csinálok?

Figyelt kérdés

Csak azért mert anyám folyton meg akarja mondani hova jelentkezzek, mit tanuljak, mit ne tanuljak "szerintem az a munka nem neked való, te nem vagy olyan gyors" meg ilyenek. De annyit mondja meg magyaráz valamit, hogy már fáraszt. A "kedvencem" tőle az, hogy "ide jelentkezhetnél, ide járt az unokatestvéred is". Erre nem tudok mit mondani. Miért jobb hely valami, mert egy rokonom, akit alig ismerek oda járt?

Néha azt veszem észre, hogy én is ilyen kezdek lenni és dilemmázok napokig, hogy ide menjek, vagy oda, melyik lenne tökéletes.

De szerintem jobb lenne, ha magamra hallgatnék, csak hát vele élek és állandóan mondja mondja mondja.

Anyukám óvónő:D

2021. júl. 16. 17:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem is vita van ebből, csak mondogatja ezeket miközben tvt néz, én meg próbálok a felvi.hu-ra figyelni.
2021. júl. 16. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Elméletileg igen . Gyakorlatilag meg egyáltalán nem. Esetleg költözz el és keress munkát :D
2021. júl. 16. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!