Szülnél gyereket azért, hogy segélyt kaphass, utána meg az idős szüleiddel kellene másnak foglalkozni?
Te most komolyan gondoltad ezt a kérdést? Remélem nem.
Nem vagyok erkölcsileg 0,azaz NULLA,hogy segélyért vállaljak gyereket,utána pedigmég az idős nagyszülőket gondozza.
Már maga a felvetés is undorító.
Te jó ég!
Értem én, hogy nagy az unalom, meg a hőség is az ember agyára tud menni, na de ennyire?
Nem. Szerinted segélyből fel lehet nevelni egy gyereket?
Inkább arra törekszek, hogy jobb munkahelyem legyen, jobban keressek és fel tudjam nevelni becsülettel a gyereket.
Nem is értem hogy juthat ilyen eszedbe.
26N
Miért, ma a társadalomban nem ez megy. Van egy házaspár, élettárs, gyártanak kölyköt, rájönnek, hogy ehhez ők nem értenek, de azért "nevelik", felnő időközben a gyerek, aki nem leli a világban a helyét, annak is lesz párkapcsolata, kölykei - mert a biológia az fontos... -, közben meg a szüleit szépen elfelejti, hogy vannak.
Ennek sok értelme nincs.
Szerintem a segély alatt a gyes-t érti.
Nézd én sem a segélyre akartam szülni. Jó munkahelyem volt, de mikor jeleztem, hogy kismama vagyok elbocsátottak. Szóval igen, jelenleg segélyt kapok, + a fizetésem amit homeoffice-ban dolgozok. Meg a férjem fizetése. Szerencsére még másfél hónap és a gyed extrát lehet igényelnie, ami picit jobb, de a munkámat (amit szülés után szereztem) nem adom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!