Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akiket...

Vannak itt olyanok, akiket tönkretettek nárcisztikus emberek?

Figyelt kérdés

Ha van itt olyan, röviden leírhatná, hogy min ment keresztül. Szeretnék ilyenekről beszélgetni másokkal, de az ismeretségi körömben nincs ilyen.

Ha munkatársról, osztálytársról, haverról, párkapcsolatról, párod haverjáról és ilyen kevésbé szoros kapcsolatokról van szó, az még jobb lenne mert szerintem ez azért nem egészen olyan mintha a szüleid lennének nárcisztikusak.

2021. júl. 15. 13:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Igen, de már elengedtem a sztorit, mióta a valós eseteket hitelteleníti a sok “anyám zsemlét vett nekem, mikor csak salátát eszek/apám megette előlem a laktózmentes párizsimat -> nárcisztikus retkek” sztori itt gyakorin, meg a valóságban is…
2021. júl. 15. 13:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen de mar tul vagyok rajta.Mindig azt kellett tennem amit o akart es ugysem volt sokszor jo neki semmi sem.Vegul rahagytam az egesz dolgot bar nehez volt tole megszabadulni.Parkapcsolat volt es eletem egyik legnagyobb hibaja hogy szoba alltam vele.Fizikai bantalmazasom is voltak nem egyszer szoval durva sztori volt.Ki is voltam keszulve sokszor.Igy visszagondolva nagyon hulye voltam,mondjuk nagyon fiatal es naiv is voltam akkor
2021. júl. 15. 13:58
 3/14 anonim ***** válasza:

Próbált, de kikerültem a "bűvköréből", és ignorálom.

(Rokon, és utál is, mint a szart, de kit érdekel.)

2021. júl. 15. 15:56
 4/14 anonim ***** válasza:
Igy van 3-as ne is torodj vele.Utaljon csak ha annyira jol esik neki.Mennyi ilyen degeneralt van atyaeg
2021. júl. 15. 15:59
 5/14 anonim ***** válasza:
2021. júl. 15. 22:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátomnak hittem az illetőt, végül betelt a pohár és itt kértem tanácsot. Az egyik válaszoló mutatott rá, hogy nárcisztikusnak tűnik, mire elolvastam egy rakat cikket. És félelmetesen sok egyezés volt.

Nárcisztikus düh, empátia teljes hiánya, önzőség, "mindenkinél jobb vagyok" szemlélet, nagyon akaratos is volt, és simán jelenetet is rendezett, ha valami nem úgy ment, ahogy ő szerette volna.

Nehéz volt belőle kijönnöm, de már nagyon kezdett eldurvulni az egész. Bánt, hogy nem vettem észre hamarabb az intő jeleket, és hagytam, hogy évekig fajuljanak a dolgok. De tanultam belőle:)

2021. júl. 15. 23:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Próbált, de nem sikerült neki.
2021. júl. 16. 11:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Időben rájöttem, hogy nárcisztikus, és a szerint viszonyultam hozzá. Ez egy 3 hónapos kapcsolat volt. Jelek: kontroll, minden úgy legyen és akkor amikor ő akarja, és úgy ahogy ő akarja. Ellenkezésre provokáció. Egyik nap ilyen volt, másnap másmilyen. Sokszor mint aki azt sem tudja mit beszél. Kb sztem nem is tudta kinek mit hazudott. 3-5 napig nem keresett, mondván dolga van, és olyan ami mellett nem tudja megoldani a kommunikációt. Aha a hátam meg tollas... a leggyerekesebb kifogások és mindig ellenem. Azaz az ellen ha valamit én szerettem volna, vagy másként szerettem volna. Egy ilyen 3-5 napig nem kommunikáció után mikor megkeresett, azt mondtam neki: nem tudom meddig de elfoglalt leszek, olyan lesz a dolgom ami miatt napokig nem tudok beszélni vele. Első napon a reakciója: furcsa hogy nem keresem. Azaz egy napig nem bírta elviselni, hogy visszakapja amit adott. Minden kapcsolatot megszüntettem vele. Tiltottam, töröltem mindenhonnét.
2021. júl. 16. 15:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
8-as Nagyon jól tetted.Mérgező ember az ilyen és meg kell tőle szabadulni
2021. júl. 16. 15:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok: nagyon nagy hibájuk, hogy eleve lenézik a másik fél okosságát. Eleve naivságot feltételeznek. Vicc hogy amikor nyilvánvaló lesz, hogy a másik átlát rajta, akkor sem hagyja abba a kamuzást, hanem kb szánalmasan gyerekes módon kezdenek el hazudni.
2021. júl. 16. 15:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!