Hogyan kerülhetnék "apám nyomdokaiba"?
Figyelt kérdés
Ha apukám egy sikeres ember, és nekem tetszik az amit ő csinál/csinált, sokáig együtt is dolgoztunk, s nagyon jó kapcsolatokkal rendelkezik, akiknek egy nagy részét ismerem is. Én a nyomdokaiba szeretnék kerülni, vagyis hogy látnám a jövőt, s életem lényegét abban a szakmában, amibe ő is belekezdett fiatalon, és engem is beletanított (nem ugyan azt szeretném, hanem a saját magam világát megalkotni, de vele, vagy az ő segítségével)
Szóval hogy lehetne elérni, hogy kiteljesedjek mellette, és hogyan folytathatnám azt, amibe ő belekezdett, és a mai napig jól meg is él belőle?
2021. júl. 15. 02:47
2/3 anonim válasza:
Hát a legegyszerűbb lenne apádat kérdezni ha ilyen jól elvagytok és együtt is dolgoztatok. Szerintem csináld ugyan azt amit az apukád csak közbe járd a saját utadat. A véleményét meg kérd ki a dolgokra. Apád nyomdokaiba csak akkor kerülhetsz ha követed a tetteit. Tud kivel kell beszélni és miről. Mit kell csinálni és hogyan stb. Tanítson meg mindenre amire csak lehet.
3/3 anonim válasza:
Én is apámat kérdezném, hogy neki mi a titka. Nem is értem miért itt kérdezed, mikor a válasz nála van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!