40 év fölött lévő, híres, lezselézett, fekete hajú férfi?
Minek? Tippelhetek? Be akarod kamuzni valakinek, hogy te vagy az a pasi, hogy megszégyenítsd?
Vagy kihasználd, vagy meglopd?
Scamer gyanús vagy!
Nem hinném, hogy a művészeti tevékenységedhez gyűjtenéd ezeket a képeket, magyarán nem hinném, hogy csak azért kell neked ez a kép, mert az emberi ábrázolás rajzolását vagy festését gyakorolnád.
Amúgy csöndben szólok, hogy az ilyen jellegű képek ha magán birtokban vannak akkor a GDPR szerint jogtalanul gyűjtögetnéd.
Nem!:D Teljesen félreértettetek úgy látszik! Én YouTubebon készítek olyan videókat, amiben bemutatom, hogy egyes könyvekben a szereplőket, hogy képzelem el. Most éppen Leiner Laura, Bexi-sorozatát "dolgozom föl", tudom, nem nevezhető "munkának" de nem tudtam, hogy mi lenne a pontos kifejezése.😅 Egyáltalán nem gyűjtöm őket vagy lerajzolni akarom őket vagy bekamuzzam, hogy az én vagyok!
#1. Nem is értem, hogy miért kell a legrosszabbra gondolni!🧐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!