Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Telt testalkatú nők, miért...

Telt testalkatú nők, miért rendelkeznek több önbizalommal, mint társaik?

Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
98%

Nem telt voltam, hanem kifejezetten kövér, és normális önbizalmam volt. Én is kaptam bókokat, csak soha nem a külsőmre, hanem a belsőmre. Hogy milyen jófej vagyok, milyen jó a humorom, mennyi mindenhez hozzá tudok szólni. Ez rengeteget adott, és olyan alapra épült, amit nem tudnak tőlem elvenni. Mert a belsőm mindig ilyen lesz.

A nővérem nagyon vékony volt, és nagyon hosszú haja volt. Ha 5 centit levágtak a végéből, hisztizett a fodrásznál, hogy elcsúfítja. Ha találkozott valakivel, aki vékonyabb volt nála, elkezdett nagyon keserűen viselkedni, beszólogatni.

Az emberi test változik, tehát nem biztos alap. Lelassul az anyagcsere, öregszünk, ráncosodunk. Ha valakinek azért van önbizalma, mert szép, az meddig tart?

Ezzel persze nem azt mondom, hogy aki szép, annak mind felszínes az önbizalma, dehogy. Csak mint pl te is, tévesen azt hiszed, hogy csak a kinézete lehet az önbizalma forrása. Pedig lehet okos, jól játszhat egy hangszeren, jó lehet sportban... ezek mind örök dolgok.

2021. júl. 13. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már általánosítunk szerintem azért mert elfogadták önmagukat és nem a külsőségekre helyezik a hangsúlyt.
2021. júl. 14. 02:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyesek talán azért, mert azt hiszik magukról, hogy ők a világ szépe, miközben nincs reális önképük magukról, ugyanúgy akarnak öltözködni, mint vékonyabb társaik, csak nem veszik észre, hogy ezzel csak önmagukat teszik nevetségessé.

Nekem vékony, sportos alkatúként rengeteg önbizalmam van, sokan irigykedve is néznek rám a külsőm miatt.

2021. júl. 14. 05:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Én speciel nem rendelkezem több önbizalommal túlsúlyosként. De aki meg olyan, az az alábbiak miatt:

- van az, aki azért telt, mert tudna vékony lenni meg megfelelni a médiaideálnak, de tojik bele... tehát azért olyan, mert van önbizalma, és saját magának akar megfelelni

- van, akinél ez védekezési mechanizmus a beszólások ellen, így jobban el tudja viselni

2021. júl. 14. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!