Ez egy pontváró rendezvény leendő egyetemistáknak, idén az ELTE Lágymányosi campusán rendezik meg (Pázmány Péter sétány 1/A). Koncertekkel, kiállításokkal és sportolási lehetőségekkel várnak majd minket.😊
És igen, a védettséget igazolni kell védettségi igazolvánnyal vagy applikációval.
2021. júl. 13. 19:03
5/11 anonim válasza:
Remélem nem csak egy gyenge poén kedvéért született ez a kérdés....
Szóval félve kérdezem, az hol lesz? Ugye a válasz nem az lesz hogy pont ott?
2021. júl. 13. 19:05
6/11 anonim válasza:
Aha, akkor az 5-ös válaszom szerintemár tárgytalan😅
.... Jólvan na, hülye nevet adtak neki...
2021. júl. 13. 19:06
7/11 anonim válasza:
Biztos, hogy nem megyek, elég gáz szokott lenni minden évben ez a "parti". Lefogadom, hogy most sem lehet semmilyen alkoholtartalmú italt vásárolni, mint 4 évvel ezelőtt, akkor az egész nap abból állt, hogy a bejárat előtt itta mindenki a Tescoban vásárolt sört, majd este 8-kor olvashatatlan méretben vetítették ki a ponthatárokat, ezért mindenki a telefonján nézte meg azt és semmilyen közösségi élménye nem volt a dolognak.
2021. júl. 13. 20:12
8/11 anonim válasza:
#5: Miért gyenge poén? Van ilyen rendezvény. Én 2013-ban felvételiztem, már akkor is volt. Mentem volna én is de messze lakok.
2021. júl. 13. 20:45
9/11 anonim válasza:
Nem tudtam hogy tényleg van ilyen rendezvény, azt hittem hogy a kérdező arra vár hogy valaki megkérdezze " Mennék én, de hol lesz?" s akkor jött volna a "gyenge poén", hogy majd megírja a kérdező hogy "Pont ott. "
Na, megyek inkább elteszem magam holnapra, mint nagyanyám a befőttet...
2021. júl. 13. 20:51
10/11 anonim válasza:
Elég baj, hogy minden kérdésben már a kötekedést meg a provokàlást kell látni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!