Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért adnak ki minden nap...

Miért adnak ki minden nap figyelmeztetést felhőszakadásra, ha hetek óta nem is esik az eső?

Figyelt kérdés
Minden nap jön az értesítés, hogy narancssárga riasztás van felhőszakadás miatt a térségünkben. Aztán valahogy mindig elkerül minket, mert nálunk hetek óta egy csepp eső sem esett. Ennyire megbíztatlan az előrejelzés?
2021. júl. 11. 12:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Szentendrén most épp esik.
2021. júl. 11. 13:15
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

Ti nem veszitek észre, hogy nem az a kérdés kinél milyen az idő?

Sok más kérdés is tele van olyan válaszokkal ami nem is releváns.

2021. júl. 11. 13:20
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
itt esik mint az állat
2021. júl. 11. 13:30
 14/24 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdésem, miért megbízhatatlan az időjárás előrejelzés és van-e olyan honlap ami a valósat mutatja. Nem értem miért írogatjátok, hogy nálatok esik. Mindegy, itt már nem lehet szólni semmiért. Egyedül a 9-es válaszoló adott ideillő választ.
2021. júl. 11. 13:33
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

#5 válaszomban arra akartam volna utalni, hogy míg itt is folyamatosan narancs riasztás van, az elmúlt három napban összesen kb. 5 percet esett (ma)

Tehát igen, ennyire megbízhatatlan az előrejelzés.

2021. júl. 11. 13:39
 16/24 anonim ***** válasza:
78%

Balaton. 48 órán belül 5-ször esett.

Ezek a zápor-zivatatok ilyenek. Kis területet érintenek.

2021. júl. 11. 13:40
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi az elmúlt kb. 2-3 hétben rendszeresen úgy jártunk, hogy sárga és narancs riasztást kaptunk felhőszakadásra és zivatarra, de egy csepp eső nem volt erre. Egy kis szél, de más tényleg semmi.

Elhiszem, hogy az időjárás is tiszta kuszaság, meg nincs könnyű dolguk a meteorológusoknak, de közben nem a legkellemesebb a helyzet egyik félnek sem. Ma viszont bejött nekik, hajnalban akkor vihar volt, hirtelen azt sem tudtam hol vagyok. De nem baj, hozzánk már nagyon kellett az eső.

Tudom, hogy nagy az elvárás feléjük, meg a nyomás is, de mostanság felénk nem igazán találták el, hogy milyen idő is lesz..

2021. júl. 11. 13:42
 18/24 A kérdező kommentje:
#17: Köszönöm a válaszod! Ezek szerint nem csak nálunk van ez. Ide is minden nap mutatja, hogy milyen durva eső lesz. Erre semmi. Óriási a szárazság és a melegtől már aludni sem tudok napok óta. Akkor meg ezt kéne feltüntetni a honlapon: eső nem várható, csak marad a forrósàg. Nem narancsriasztás zivatarra...
2021. júl. 11. 13:48
 19/24 anonim ***** válasza:
76%
2021. júl. 11. 13:59
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A márciusi hó óta túlparázzák a dolgot, és inkább kiadják potyára, mint hogy egyszer legyen olyan, mint akkor. Nyilván így majd azért nem veszik komolyan az emberek
2021. júl. 11. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!