Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért adnak ki minden nap...

Miért adnak ki minden nap figyelmeztetést felhőszakadásra, ha hetek óta nem is esik az eső?

Figyelt kérdés
Minden nap jön az értesítés, hogy narancssárga riasztás van felhőszakadás miatt a térségünkben. Aztán valahogy mindig elkerül minket, mert nálunk hetek óta egy csepp eső sem esett. Ennyire megbíztatlan az előrejelzés?
2021. júl. 11. 12:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk tegnapelőtt leszakadt az ég, jég is volt (Buda). Jó térséget néztél?
2021. júl. 11. 12:48
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem csak Budapest létezik szerintem. Igen jó térséget néztem. Mára is délre már esőt mutatott az időkép, közben egy felhő sincs az égen. De délután 3-ra is esőt mutat. Tegnap éjszakára vihart mutatott, semmi nem volt.
2021. júl. 11. 12:50
 3/24 Fsms ***** válasza:
75%
Észak Budán lakom, szinte mindennap esik. Tegnap valóban durva jégeső volt.
2021. júl. 11. 12:50
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem megbízható minden esetben az az időkép.Nálunk is mutatja az esőt aztán semmi sem történik.Abban a pillanatban van rá esély aztán mégsem történik meg ez lehet
2021. júl. 11. 12:54
 5/24 anonim ***** válasza:
70%

Esztergom:

Nemrég volt egy "kis" jégeső, 5 percig tartott de elég durván "adta neki"

Tegnap és tegnapelőtt semmi.

2021. júl. 11. 12:56
 6/24 anonim ***** válasza:
70%
Komárom-Esztergom megye: volt vihar 2 is a napokban
2021. júl. 11. 12:59
 7/24 anonim ***** válasza:
71%

nEm CsAk BuDaPeSt LéTeZiK sZeRiNtEm

Miért, leírtad hogy hol laksz? #1 leírta, hogy nála mi a helyzet, ennyi.

2021. júl. 11. 13:03
 8/24 A kérdező kommentje:

Én leírtam,hogy ide rendszeresen pontatlanul mutatja az időjárást az időkép.

Van olyan alkalmazás vagy honlap ami pontosabb? Kezdem unni, hogy minden egyes nap nagy viharokat mutat, hurcolom magammal egész nap az esernyőt a buszon, közben meg egy felhő sincsen. Jó lenne legalább egy napra előre tervezni. Főleg ha programja lenne az embernek.

2021. júl. 11. 13:09
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor lehet szomszédok vagyunk, mert nálunk ugyanez a helyzet.

Pest megye, pesti oldal, középső rész. Hetek óta szenvedünk egy kis esőért és semmi!:(...viszont minden napra beígérik.

2021. júl. 11. 13:10
 10/24 A kérdező kommentje:
#9: Hú én messze élek Pesttől, de akkor ugye, hogy ez van máshol is??? Nagyon megbízhatatlan ez.
2021. júl. 11. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!