1/11 anonim válasza:
Rosszul.. gyógyszert szedve az elmezavaromra.. már az öngyilkosságon filózok. Kb még kell 10 nap hogy hasson a gyógyszer.
2/11 anonim válasza:
Egész nap feküdtem..
utálom a nyári szünetet...(nem mindig, de nekem már ennyi is elég volt mennék vissza a suliba)
3/11 anonim válasza:
Várakozással, kis takarítással, majd némi közönyösségel.
4/11 anonim válasza:
Produktívan indult, majd úgy dél felé elég erős szédüléssel és fejfájással kezdtem el kínlódni. Úgyhogy a produktív nap ott repült is ki az ablakon, végig feküdtem a délutánt.. Este sétáltam majdnem egy órát, ez segített kicsit.
5/11 anonim válasza:
Egész nap kettesben a kislányommal. Jó kis nap volt, sokfelé elmentünk, játszottunk. Most, hogy lefeküdt aludni, kicsit üresség van bennem.
És neked kérdező hogy telt a napod?
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a kérdést is.
Fáradtan, mert ma hajnalban végeztem a munkában, de amúgy jól :)
Írjatok még :)
2021. júl. 10. 23:54
7/11 anonim válasza:
Kipihentem magam a munkahelyen, majd hazamentem. Most ket het szabi jon, tehat folytatom a pihenest.
8/11 anonim válasza:
7-19 dolgoztam (ma is), aztán gyors bevásárlás, és lefekvés
9/11 anonim válasza:
Haszontalanul... Fáj a fejem🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!