Az éhezés edzi a lelket, igaz?
Figyelt kérdés
Kénytelen vagyok éhezni.Elmúltam 18 , de balesetem volt.2021. júl. 10. 17:12
11/21 A kérdező kommentje:
7:Valamivel muszáj.
2021. júl. 10. 17:45
12/21 A kérdező kommentje:
8:Csak neked.ISMEREM az embereket, tudom milyenek.Barátaim is csak addig voltak anno, amíg kaptak tőlem mozijegyet,színházjegyet, amikor ennél két fokkal jobb anyagi és egyéb helyzetben voltam...
2021. júl. 10. 17:46
13/21 A kérdező kommentje:
9:Jó dolog lehet, csak amilyen állapotban vagyok még elgyalogolni sem tudok odáig.Ha van is ilyen felém.És nincs pénzem taxira (se). Ez van.Mindent ki lehet bírni.Ebben a hónapban már sokszor csináltam ezt vagy volt rosszabb is...
2021. júl. 10. 17:49
14/21 anonim válasza:
A diéta lehet, mert kitartásra nevel, de az éheztetés maga nem.
15/21 anonim válasza:
Honnan szerzed be a kaját, ha nem tudsz gyalogolni és nem segít senki?
16/21 A kérdező kommentje:
Nem tartozik a kérdéshez.A 15-re azért nem válaszolok.
Ja és 16:Tudod, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!;)
2021. júl. 10. 19:00
17/21 anonim válasza:
Persze, mert nem tudsz mit kitalálni. :D
Amúgy vicces, mert így te vagy a 16-os, szóval igazad van. :D
18/21 A kérdező kommentje:
19:13 Töröltek valamit közben.
2021. júl. 10. 19:18
19/21 anonim válasza:
Amúgy annyira nevetséges, hogy itt kérsz segítséget, aztán genyózol meg minden. Nem kell flegmucizni aztán sajnáltatni magad, vagy akkor menj fel anotalkra aztán mehet. Kicsit vedd már észre magad, megértem miért nincsenek már barátaid.. ja, és nem a mozijegy miatt..
20/21 anonim válasza:
Tudom milyen éhezni, és hidd el nem, nem edzi a lelket.
Én félévig éheztem, egy putriban laktam, ami rohadt drága volt, szar volt a munkám, és mire hónap elején kifizettem a putrit, maradt 5-10 ezrem egy hónapban kajàra. Inkább hazajöttem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!