Nem oltattam be magam, ciki ha tömegben (buszon pl.) felveszem a maszkot?
Ne érdekeljen, hogy ciki-e vagy sem, ha úgy érzed, hogy neked kell ez a maszkhordásos mizéria és úgy látod, hogy van értelme, akkor hordd nyugodtan. Hogy más mit gondol, az le van szarva.
Én nem hordom már egyáltalán a maszkot, örülök, hogy megszabadultunk tőle (és még oltva sem vagyok és nem is leszek szerintem), de ha úgy érezném, hogy kéne, akkor hordanám.
Még én is látok amúgy néha maszkos embereket. Furán egyáltalán nem nézek rájuk, mert biztos valamiféle szükségét érzik továbbra is a maszkhordásnak. Az ő dolguk. Én részemről örülök, hogy végre normálisan lehet levegőt venni. Te pedig hordd nyugodtan, ha úgy érzed, hogy neked szükséged van rá. Kb. ugyanaz, mint amikor felveszel egy adott ruhadarabot. A lényeg, hogy neked megfeleljen, ne másnak!
(Ha az oltatlanokat szeretnéd védeni a maszkhasználattal, akkor arról meg az a véleményem, hogy aki fél, az oltassa be magát...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!