Nem oltattam be magam, ciki ha tömegben (buszon pl.)
felveszem a maszkot?
Figyelt kérdés
Nem vagyok oltásellenes és be fogom oltatni magam, csak kivárok, hogy van e értelme az új variánsokkal szemben, hányszor kell oltatni, milyen mellékhatások vannak stb. Szerintem itthon is be fog indulni a delta variáns (lehet már itt van) én meg nem vagyok beoltva. Nem tudok róla, hogy lenne komolyabb betegségem, 35 vagyok. Szerintetek kinéznek, ha tömegközlekedésen, amikor nagy tömeg van felveszem a maszkot. Nem hiszem, hogy kórházba kerülnék, ha elkapnám, de ki a franc akarja ezt elkapni.
Én tegnap felvettem a Sparban, mert volt ott egy nő, aki folyamatosan ordibált a "fülmikrofonos" telefonjába. A kutya sem törődött velem.
Természetesen ffp2-est hordok és arra nem igaz, hogy engem nem véd meg. Mivel csak rövid ideig használom, nem telítődik és ezért nem kell naponta újat venni.
2021. júl. 9. 11:56
13/28 anonim válasza:
Én is hordom,de nem csak ezért,hanem azért IS,hogy mások ne ismerjenek fel:D
2021. júl. 9. 12:01
14/28 anonim válasza:
Ez a te döntésed. A maszk viselése nem kötelező de önként viselheted gond nélkül.
Én is hordom még ha nem tudok távolságot tartani. Be vagyok oltva, de nem érzem magam biztonságban ettől függetlenül, meg én próbálok tekintettel lenni másokra hogy legalább ne fertőzzem meg ha esetleg mégis úgy alakulna.
2021. júl. 9. 12:02
15/28 anonim válasza:
#11:
Nos, ezzel nem kéne tréfálni.
2021. júl. 9. 12:03
16/28 anonim válasza:
Senkit sem érdekel, mit csinál a másik ember. Csak bemegyünk melóba, lehúzzuk a 8-12 órát és a legrövidebb úton hazamegyünk a családhoz. Felőlem vödör is lehetne a népeken.
2021. júl. 9. 12:11
17/28 anonim válasza:
Még sokan hordják. Valamelyik nap annyi emberen volt a boltban, hogy hirtelen azt hittem, hogy újra kötelező lett
2021. júl. 9. 12:12
18/28 anonim válasza:
Nem. Néha én is felveszem nagy tömegben a buszon. A szagok ellen is véd 😂 Szerintem télen is jól fog jönni, ha fázik az orrom. Nekem még nem szóltak be(bár nem is sokszor volt rajtam), de ha beszólnak az se érdekel.
2021. júl. 9. 12:18
19/28 anonim válasza:
Vedd fel nyugodtan, ha azt akarod, hogy védjen akkor kn95 maszkot, ne simát, szerintem (optimista ember vagyok) berobban nemsokára a delta variáns és újra kötelező lesz a maszk, jópár országban ez történt.
2021. júl. 9. 12:26
20/28 anonim válasza:
10.Elég sokan kezdtek köhögni felénk is, szóval nem most szokunk le a maszk viselésről..
ugye tudod hogy nem csak a covid miatt lehet köhögni hanem sima megfázástól is és szar esős időkben is, allergia stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!