Milyen esetekben raknátok Messengeren kéretlenbe valakinek az üzeneteit, vagy némítanátok le?
Egy gimis, volt barátnőmet némítottam le, eleinte bűntudatom volt miatta, de már nem bánt.
Őt azért, mert ha rám ír csak formalitás miatt érdeklődik. Panaszkodni "jár hozzám" és magát sajnáltatni, vagy éppen hencegni, magát fényezni. Már ez olyan durva szinteket öltött, hogy normális beszélgetést nem is tudunk folytatni, mert az én írásomra nem is reagál, valamint, ha ő végzett a mondandójával, szimplán órákkal, napokkal később nézi meg, hogy mit is írtam. Olyankor reakciót sem küld rá, választ meg főleg nem.
Nekem ez önmagában is sok volt, de most az lett az új szokása, hogy szinte rögeszmésen nézi, hogy mikor vagyok fent. Ha pedig nem írok neki egy napon belül, nekiáll üzenetekkel bombázni, hogy miért ignorálom, meg miért nem írok neki..
Hihetetlenül nyomasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!