Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki orakig nincs fent...

Ha valaki orakig nincs fent messengeren es nem dolgozik, akkor mit csinal?

Figyelt kérdés

Magatokbol ki indulva?

En még mikor dolgozok is valtok par szot emberekkel persze nem allok le sztorizni de elég laza munkahelyem van szoval még munka kozben is fel fel nezek Messengerre

Nem sokat beszelgetek de valamiert mindig megnyitom

Ti hogy vagytok ezzel?

Ha valaki oraig nincs fent, az mit csinal?

Megmondom oszinten van egy ferfi, es 2 oraja nem volt fent, 6ig dolgozot....kicsit ideges vagyok

2021. júl. 4. 22:19
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:

Dolgozott*

Munka kozben folyamatosan elerheto volt.

Munka után már nem

2021. júl. 4. 22:20
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, ez függőség. Azért mondom, mert én is függő vagyok. Tudom, nem tűnik soknak, hogy elérhető vagy és viszonylag gyorsan tudsz rá reagálni, de túl sokat használjuk így a telót.

Úgyhogy én elkezdtem leszokni róla.

Én ha nem vagyok elérhető akkor:

-olvasok

-rajzolok

-vezetek

-filmet nézek

-kutyázom

-családommal vagyok

-eszem

-alszok, pihenek egyet

2021. júl. 4. 22:21
 3/32 A kérdező kommentje:

En csak azert nyitom meg hogy megnezzem o fent van e

De ilyenkor amikor 2 oraja nem volt elerheto olyan rossz erzesem van

Jobb amikor tudom hogy nyomkodja a telefonjat

2021. júl. 4. 22:23
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Kivan kapcsolva a telefonja. Kint van barátjaival vagy videójátékozik órákig vagy filmet néz vagy bármi...

Nem mindenki irogat óránként...

2021. júl. 4. 22:23
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok.

2 ora az nem is olyan sok. Én is 16 vagyok és küldök üzit barátomnak messengeren és 1 nap hogy fent legyen és válaszoljon.

2021. júl. 4. 22:24
 6/32 A kérdező kommentje:

De nala, aki egesz nap elerheto még munkaba is, eleg fura hogy 2 oraja nincs fent es pont este....

Novel van?

2021. júl. 4. 22:25
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Van,hogy napokig nem vagyok fenn a messengeren (sem). Nem kell egyből kombinálni.
2021. júl. 4. 22:26
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Filmet nézek, olvasok, főzök, takarítok, alszok, vásárolok, élem az életem.
2021. júl. 4. 22:26
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
En is függő vagyok sajnos. De ha tobb oraig nem vagyok fenn, az azert van mert baratokkal vagyok, filmet nezek, alszok vagy csinalok valamit ami nagyon lekot. En azt szoktam furcsállni, mikor irok valakinek, latom hogy 6 oraja volt fenn mondjuk, elkuldom az uzimet es rogton látja. Ilyenkor nem ertem hogy a kezébe volt a telefon/ ott volt mellette csak nem nyitotta meg 6 oraig mert nem irt neki senki? vagy miii
2021. júl. 4. 22:29
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent neha azt is szoktam hogy direkt nem jovok fel. Lehet o is ezt csinalja
2021. júl. 4. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!