Ha valaki orakig nincs fent messengeren es nem dolgozik, akkor mit csinal?
Magatokbol ki indulva?
En még mikor dolgozok is valtok par szot emberekkel persze nem allok le sztorizni de elég laza munkahelyem van szoval még munka kozben is fel fel nezek Messengerre
Nem sokat beszelgetek de valamiert mindig megnyitom
Ti hogy vagytok ezzel?
Ha valaki oraig nincs fent, az mit csinal?
Megmondom oszinten van egy ferfi, es 2 oraja nem volt fent, 6ig dolgozot....kicsit ideges vagyok
Dolgozott*
Munka kozben folyamatosan elerheto volt.
Munka után már nem
Hát figyelj, ez függőség. Azért mondom, mert én is függő vagyok. Tudom, nem tűnik soknak, hogy elérhető vagy és viszonylag gyorsan tudsz rá reagálni, de túl sokat használjuk így a telót.
Úgyhogy én elkezdtem leszokni róla.
Én ha nem vagyok elérhető akkor:
-olvasok
-rajzolok
-vezetek
-filmet nézek
-kutyázom
-családommal vagyok
-eszem
-alszok, pihenek egyet
En csak azert nyitom meg hogy megnezzem o fent van e
De ilyenkor amikor 2 oraja nem volt elerheto olyan rossz erzesem van
Jobb amikor tudom hogy nyomkodja a telefonjat
Kivan kapcsolva a telefonja. Kint van barátjaival vagy videójátékozik órákig vagy filmet néz vagy bármi...
Nem mindenki irogat óránként...
#4 vagyok.
2 ora az nem is olyan sok. Én is 16 vagyok és küldök üzit barátomnak messengeren és 1 nap hogy fent legyen és válaszoljon.
De nala, aki egesz nap elerheto még munkaba is, eleg fura hogy 2 oraja nincs fent es pont este....
Novel van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!