Ha valaki orakig nincs fent messengeren es nem dolgozik, akkor mit csinal?
Magatokbol ki indulva?
En még mikor dolgozok is valtok par szot emberekkel persze nem allok le sztorizni de elég laza munkahelyem van szoval még munka kozben is fel fel nezek Messengerre
Nem sokat beszelgetek de valamiert mindig megnyitom
Ti hogy vagytok ezzel?
Ha valaki oraig nincs fent, az mit csinal?
Megmondom oszinten van egy ferfi, es 2 oraja nem volt fent, 6ig dolgozot....kicsit ideges vagyok
"Novel van?"
Elképesztő amit leművelsz, mert nem volt fent 2 óráig. Szánalmas.
3 oraja volt fent es 6 ig dolgozott
Azota nem volt a kezeben a telefon?
Még ha novel van is, nem allit maganak ebresztot holnapra? Ha mar a kezeben van ugyis felnez messengerre nem?
Te irtal neki amugy? Meg kid a pali?
Az tenyleg idegesito hogy mondjuk irtal neki par oraja es meg mindig nem valaszolt, biztos volt azóta a kezében telefon. De ha te nem irtal neki, lehet mas se, es ezert nem lépett be, mert felesleges
Nem vagyok egy messengerező fajta. Hetente kétszer belépek az asztali gépen. A telefonra nincs telepítve.
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy vannak emberek akik jól elvannak messenger használat nélkül. Elképzelhető, hogy az ismerősöd is ilyen és nem online 0-24-ben.
Ha nem vagyok fent, akkor:
-vezetek
-sportolok/mozgok/kirándulok/nem vagyok otthon
-olvasok
-sorozatot nézek
-kikapcsoltam a netet a telefonon
20 éves vagyok, és én pl. nem lépek be mindennap, és engem is nagyon tud zavarni, amikor valaki elvárja, hogy éjjel-nappal elérhető legyek Messengeren.
Jártam már úgy, hogy egyetem és ügyintézés miatt voltam elérhető, de baráti csevegésre szűkös volt az idő és az éppen akkor fontos dologra koncentráltam. De egy valaki meg megsértődött azon, hogy elérhető vagyok és nem írok neki..
Szemléltetésnek, csak hogy érezd a szélsőséget amit már páran leírtak:
"A kedves kérdező ma 22:32-kor írt legutoljára ide. Most 23:39 van.
TÖBB MINT EGY ÓRÁJA NEM ÍRT!
Szerintem lefeküdt egy másik pasival, és mostmár lesz@rja ezt az egész kérdést, amit ide gyakorikerdesekre föltett.
Szerintetek jelentsem a moderátornak spam-elés miatt?"
(Gyenge elméjűek kedvéért ismétlem, hogy ez csak szemléltetés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!