Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt a sorozatos beszologat át...

Ezt a sorozatos beszologat át mire veljem?

Figyelt kérdés
Le mentem a közeli megszokott kisboltba, meg vettem amit akartam, szépen illedelmesen ahogy illik megkoszontem... Erre ismételten belém köt az egyik eladó, nevetve most végre legalább nem ölbe van a kutya (akkor volt 3 hónapos, félős így tudtam csak be vinni) Elsőnél nagyon rá kellett harapnom a nyelvemre, a mi közöd hozzábol miért jött ki a számon. Most már csak azért is normálisan szóltam visza, hogy vegye észre magát!!! Közben ki hajolt a pultbol, és szépen a cipomtol a fejem bubjaig végig mert úgy látványosan. Nem tudom egyszerűen nem értem mire jó ez a sorozatos kotozkodes, piszkalodas, nem tudom hova tenni miért csinálja? N30
2021. júl. 8. 20:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És ti szóljatok meg a másikat... Ez kemény vt, most esküszöm nagyon jól el szórakoztattatok :) látás sérült vagyok még stb... Ez gusztustalan volt...
2021. júl. 8. 21:01
 12/19 Micimacko67 ***** válasza:
74%
Bocs tévedtem, igazad van...nem vagy látássérült...inkább értelmi fogyatékosságra utalnak a kommentjeid!
2021. júl. 8. 21:03
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Te is szerezhetsz hirnevet, ha vezetés közben telefonozol, és balesetet okozol...
2021. júl. 8. 21:07
 14/19 Micimacko67 ***** válasza:
86%

Kedves kérdező, az 5 perc hírnévre te vágytál...amikor kiírtad ezt a kérdést!

S ha a lekezelő stílusod miatt beszólogatnak...nem kell megsértődni...

Tudod aki k@rvának áll, az ne lepődjön meg ha megdugják!

2021. júl. 8. 21:12
 15/19 anonim ***** válasza:
87%
Most már csak azt nem értem, hogy ha látássérült, hogy lehet jogosítványa?
2021. júl. 8. 21:20
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk a drogéria az drogéria, NEM kisbolt.

A kávézó az kávézó, NEM kisbolt.

A kisbolt jobb helyeken kis élelmiszer-üzlet, esetleg vegyesbolt, ahol élelmiszert IS árulnak. Ide viszont nem vihetsz kutyát, kikötheted a bolt elé.

2021. júl. 8. 21:29
 17/19 Micimacko67 ***** válasza:
83%

Kerdező, ne emberkedj már feleslegesen...

Úgy vagy te 3o-as nő, mint én a dalai láma...

A stílusod és a szöveged alapján egy unatkozó troll vagy...

2021. júl. 8. 21:58
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

Én se láttam a nevedet, a fejedre viszont nem is vagyok kíváncsi.

Forgasd inkább A Magyar Helyesírás Szabályai című rendkívül hasznos könyvet, igencsak rád fér.

!

2021. júl. 8. 22:16
 19/19 Micimacko67 ***** válasza:

Kérdező, köszönjük a kioktató szavakat!

El kell, hogy keserítselek...marhára nem hatottál meg vele!

Ha majd le tudsz írni egy mondatot helyesen, ahol minden a helyén van...majd akkor gyere vissza!

2021. júl. 9. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!