Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt a sorozatos beszologat át...

Ezt a sorozatos beszologat át mire veljem?

Figyelt kérdés
Le mentem a közeli megszokott kisboltba, meg vettem amit akartam, szépen illedelmesen ahogy illik megkoszontem... Erre ismételten belém köt az egyik eladó, nevetve most végre legalább nem ölbe van a kutya (akkor volt 3 hónapos, félős így tudtam csak be vinni) Elsőnél nagyon rá kellett harapnom a nyelvemre, a mi közöd hozzábol miért jött ki a számon. Most már csak azért is normálisan szóltam visza, hogy vegye észre magát!!! Közben ki hajolt a pultbol, és szépen a cipomtol a fejem bubjaig végig mert úgy látványosan. Nem tudom egyszerűen nem értem mire jó ez a sorozatos kotozkodes, piszkalodas, nem tudom hova tenni miért csinálja? N30
2021. júl. 8. 20:28
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Elnézést vezetek és sikerült át írnia a telefonom ak, és csak most néztem!
2021. júl. 8. 20:30
 2/19 anonim ***** válasza:
61%

Boltba miért viszel be kutyát?!

Normális helyen be sem engednek vele, nagyon jogosan, mert semmi keresnivalója ott.

2021. júl. 8. 20:35
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
A másik meg, hogy vezetés közben nem irogatunk a telefonon!
2021. júl. 8. 20:38
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes, hogy beviheted a kutyát a kisboltba, ahol élelmiszerek és rájuk vonatkozó szabályok is vannak! Nálunk ezt nem lehet.
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Ne irkálj vezetés közben!!!!!

Ha nem szimpi egy boltban a személyzet és kellemetlen a vásárlás, akkor nem kell odamenni. Ha sokan nem mennek oda, akkor bezár.

6/19 A kérdező kommentje:

Nem kioktatast kértem! :)

Igen be lehet vinni egy két helyre csak szólok úgy mint drogéria vagy kávézó!

2021. júl. 8. 20:41
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
De kioktatást érdemelsz. Boltba nem lehet kutyát vinni, autózás közben pedig ne telefonon irogass. Hülye p
2021. júl. 8. 20:44
 8/19 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem sem lehet kutyát bevinni.
2021. júl. 8. 20:48
 9/19 Micimacko67 ***** válasza:
70%

Kérdező, te látássérült vagy?

Mert csak akkor vihetsz be boltba kutyát...

2021. júl. 8. 20:55
 10/19 A kérdező kommentje:

Ki írt olyat, hogy élelmiszer bolt? 😂😂😂

Kisbolt... És pont ti oktatok ki akik értelmezni sem tudtok egy egyszerű szöveget? Hú... Fussunk neki megegyszer

2021. júl. 8. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!