Mi a véleményetek egy ilyen férfiról?
-Jó a külseje
-Sikeres az élet minden területén
-Vendégségben tökéletesen képes "teljesíteni." (beszélgetés, szórakoztatás, stb.)
-Azonban a valódi társaságánál, családjánál, barátnőjénél gyerekes a viselkedése. Szereti elszórakoztatni magát és elpoénkodni a dolgokat.
Ha kell tud férfiasan viselkedni és viselkedik is, de ha önmagát adja az inkább tűnik egy fiatal 20 évesnek. :3
Eltudnátok képzelni magatoknak egy ilyen férfit?
Köszönöm a véleményt rólam, de a kérdés nem engem érint csak feltettem.
:333333
Azért mert eszembe jutott.
Ahogy az 1-es írja, bizonyos helyzetekben a gyerekes viselkedéssel óriási károkat okozhat saját magának vagy elsősorban másnak is.
Arról nem is beszélve hogy egy nő nem anya szerepbe szeretne lenni, ha már párkapcsolatba van.
Az hogy van egy gyermeki tiszta gondolkodása az nem egyenlő a gyerekes viselkedéssel, a gyerekes viselkedés azt jelenti, hogy komoly dolgoknál hiszivel reagál, vagy bolhából elefántot csinál, ha az egyik nem úgy cselekedett háztartási dolgokban ahogy azt ő elvárta volna pl.
Illetve ha beteg a másik és feküdnie kéne, akkor saját magának kéne intézkedni, akkor is ha nem tudna, nem lehetne semmiben sem számítani rá, se bolti ügyintézésben, se csekk befizetésben se semmiben, nemhogy a wc-ig kísérgetésben, mert épp a láz miatt gyenge az illető.
Mellesleg ilyen opciókkal amiket írtál azt sugallná a másik felé, hogy veled megtehetem hogy nem tisztellek, miközben ő csak elengedi magát és gyerekes, addig a másiknak ezek a dolgok eltávolodási okok.
Nem akarnék egyoldalú kapcsolatot, csak mert a masik fél gyerekes és nem tisztel, mint nőt, hanem "anyaként" akarna kihasználni.
Igen ez teljesen jogos.
Sajnos nem sikerült pontosan átadni a gondolataimat a kérdésnél mert nem igazán tudtam, hogy fogalmazzam meg.
De például saját vállalkozása van és gyára, így egyértelmű, hogy az élet fontosabb részeinél helyt tud állni. De otthon jobban szereti azt csinálni amihez kedve van. Szeret csúszkálni a jégen még ha mások ezt látják is. És ilyen apróságok. Nem mindig a logikus döntésre hallgat, hanem arra ő mit szeretne.
Eltudnátok képzelni magatoknak egy ilyen férfit?
Nem. Volt már gyerekes barátom. Dedós hangokat adott ki ha pl autóval utaztunk valahova (órákon keresztül) , mert viccesnek hitte, hisztizett akár a boltokban is ha nem kapta meg amit akart. Volt hogy toporzékolt is kicsit.
Sírt
Mindig a hülye feje után ment..
Stb
Nem kellene még egy ilyen. Kihozta belőlem az aggresszív állatot. Volt hogy nem bírtam vele és kapott egy-két pofont. Nem a pótanyja akarok lenni a barátomnak, nem azt akarom pótolni amit a jó édes anyja kihagyott (nevelés), hanem egy felnőtt, érett gondolkodású társat szeretnék.
Szóval mindenhol máshol tud normális kenni, csak otthon, a párjával nem?
Egyébként ha "gyerekes" a viselkedése, keressen ugyanilyen gyerekes nőt. Jól megértik majd egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!