Mit lehet tenni egy zaklatóval?
Testi sértésért 2-8 évet lehet kapni...ennyit a verd meg tanácsokról, de ha neked belefér, nekem 8.
Amúgy a "barátod akinek ártani akar", vele mi van?Nem vele is kellen beszélni mi ez az egész?Lépjen ő is valamit?Milyen kapcsolatban volt vele?Munka?Rokon?Így nehéz bármit is mondani.
4-es, a “testi sertest” nem tanuk elott kell elkovetni es nem kell lathato seruleseket okozni akkor nincs 2-8 ev ;)
Kerdezo, mas megoldast en sem latok,elobb komoly fenyegetes es ha nem veszi szivre akkor “baleset” eri.
"instán, feltorte a bnőm email címet is"
Na ezt hiszem el a legkevésbé. Az ilyenek általában teljesen dilettánsok, max a még dilettánsabb emberek hiszik el hogy ilyen gyagyás zaklatók bárkinek bármilyen fiókját fel tudnák törni.
"profilokat csinál a nevembe.. Szex hirdetéseket ad fel a nevünkben instán"
Ezekkel nem is kell a rendőrségre menni, elég az adott oldalon jelenteni.
"feltorte a bnőm email címet"
Azért egy e-mail címet feltörni nem kis teljesítmény... Hogy képes rá egy ilyen hülye?
"Rendőrség nem tudott a bnőmnek segíteni."
Miért nem? Ha meg van a gyanusított személy, a rendőrség kikérheti a szolgáltatótól az IP kiosztásokat. Vagy ha a saját profiljával zaklatott (amit tiltottál), azzal is lehet már kezdeni valamit. Hogy áll a nyomozás?
#5:
Ja, persze te biztos Chuck Norris és Bruce Lee szerelemgyereke vagy, úgy is össze tudsz valakit verni, hogy az nem látszik, persze.
8-as jobb lett volna hallgatni,nem mondtal volna butasagot :)
Nem kell ahoz Chuck es Bruce gyereke lenni,hogy valakit ugy ellass,hogy ne hagyj nyomokat.
15 ev katonai szolgalat alatt sok mindent lattam ;) (nem magyarorszagon)
"15 ev katonai szolgalat alatt sok mindent lattam ;) (nem magyarorszagon)"
Persze, ismerjük az ilyen gyakoris vetítőgépeket. Egyszerre voltál francia idegenlégiós, navy seal, S.A.S és Spetnaz szolgálatában ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!