Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy zaklatóval?

Mit lehet tenni egy zaklatóval?

Figyelt kérdés
Van egy személy, aki 2 éve nem száll le rólam... Nem is ismer. Egy barátomnak akar ártani neki már 4 éve... Letiltottam mindenhonnan, kamu profilokkal figyel, lementi az össze létező képemet, profilokat csinál a nevembe.. Szex hirdetéseket ad fel a nevünkben instán, feltorte a bnőm email címet is.. Rendőrség nem tudott a bnőmnek segíteni. Egyszerűen nem normális.. Beteg az agya. Semmit nem ártottam neki. Kicsinál idegileg. Beszélni nem lehet vele... Ti mit tennétek?
2021. júl. 8. 07:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Addig kell ütni amíg mozog
2021. júl. 8. 07:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam már rá... Ha meglát, akkor elmegy a másik irányba.. Neten csinálja a f@szságait, élőben meg semmi.
2021. júl. 8. 07:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elkapni pár haverod-al és addig verni amíg észhez nem tér..
2021. júl. 8. 07:51
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Testi sértésért 2-8 évet lehet kapni...ennyit a verd meg tanácsokról, de ha neked belefér, nekem 8.

Amúgy a "barátod akinek ártani akar", vele mi van?Nem vele is kellen beszélni mi ez az egész?Lépjen ő is valamit?Milyen kapcsolatban volt vele?Munka?Rokon?Így nehéz bármit is mondani.

2021. júl. 8. 07:58
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

4-es, a “testi sertest” nem tanuk elott kell elkovetni es nem kell lathato seruleseket okozni akkor nincs 2-8 ev ;)

Kerdezo, mas megoldast en sem latok,elobb komoly fenyegetes es ha nem veszi szivre akkor “baleset” eri.

2021. júl. 8. 08:08
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

"instán, feltorte a bnőm email címet is"

Na ezt hiszem el a legkevésbé. Az ilyenek általában teljesen dilettánsok, max a még dilettánsabb emberek hiszik el hogy ilyen gyagyás zaklatók bárkinek bármilyen fiókját fel tudnák törni.

2021. júl. 8. 08:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"profilokat csinál a nevembe.. Szex hirdetéseket ad fel a nevünkben instán"

Ezekkel nem is kell a rendőrségre menni, elég az adott oldalon jelenteni.

"feltorte a bnőm email címet"

Azért egy e-mail címet feltörni nem kis teljesítmény... Hogy képes rá egy ilyen hülye?

"Rendőrség nem tudott a bnőmnek segíteni."

Miért nem? Ha meg van a gyanusított személy, a rendőrség kikérheti a szolgáltatótól az IP kiosztásokat. Vagy ha a saját profiljával zaklatott (amit tiltottál), azzal is lehet már kezdeni valamit. Hogy áll a nyomozás?

2021. júl. 8. 08:35
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

#5:

Ja, persze te biztos Chuck Norris és Bruce Lee szerelemgyereke vagy, úgy is össze tudsz valakit verni, hogy az nem látszik, persze.

2021. júl. 8. 09:18
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

8-as jobb lett volna hallgatni,nem mondtal volna butasagot :)

Nem kell ahoz Chuck es Bruce gyereke lenni,hogy valakit ugy ellass,hogy ne hagyj nyomokat.

15 ev katonai szolgalat alatt sok mindent lattam ;) (nem magyarorszagon)

2021. júl. 8. 09:35
 10/11 anonim ***** válasza:
33%

"15 ev katonai szolgalat alatt sok mindent lattam ;) (nem magyarorszagon)"

Persze, ismerjük az ilyen gyakoris vetítőgépeket. Egyszerre voltál francia idegenlégiós, navy seal, S.A.S és Spetnaz szolgálatában ugye? :)

2021. júl. 8. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!