Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy zaklatóval?

Mit lehet kezdeni egy zaklatóval?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy vízi-parkban két barátnőmmel. Van egy olyan vizicsúszda, amiben van két "megálló" (valami ilyesmi: static1.tagblatt.ch/storage/org/7/6/6/2315667_0_1c399786.jpg?version=1420882555). A barátnőim csúsztak előttem, én meg utolsóként jöttem utánuk. A megállóban továbbcsúsztam volna, de éreztem, hogy egy kéz visszaránt. Egy ilyen 21 év körüli srác volt. Ott akart tartani magánál, de muszáj volt továbbmennem, mert a barátnőim nem tudták volna, hol vagyok. Erre a srác is jött velem, méghozzá úgy, hogy átkarolt és nem engedett el. Aztán mikor megtaláltam a lányokat, ő, meg a haverja is jöttek velünk a másik medencébe. A fiú egyfolytában hozzámért; vagy a hátamhoz, vagy átkarolt, vagy a lábfejemet piszkálta az övével, pedig rászóltam többször, meg próbáltam is szabadulni (egyszer meg is puszilt!!). De valamiért, nem mertem szólni, hogy tűnjön innen, mert nem voltak ott sokan és féltem, hogy bántani fog, vagy kinyitja a bikini fölsőm, vagy nem tudom még mit csinálhatott volna (nem éppen barátságos kinézetű, se ő, se a haverja), de a lényeg az, hogy nagyon kényelmetlenül éreztem magam. Mivel elég fiatal vagyok, nem történt szerencsére sok ilyen velem, de félek, hogy újra fog. Őt csak akkor tudtuk lerázni, amikor már mennünk kellett haza (korábban is mentünk mint kellett volna, pedig 4 órára szólt a jegyünk.) Mit tehetek, hogyha megint ilyen történik? És miért vannak egyáltalán ilyen emberek?

2016. szept. 11. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem meríti ki a zaklatás fogalmát. Egyszerűen csajozni akarsz. Legközelebb állj a sarkadra és nem lesz ilyen.
2016. szept. 11. 16:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.. Nem sokat kérdezett rólam, vagy beszélt velem. Szerintem, hogyha valaki egyfolytában fogdos akaratod ellenére, az igenis zaklató.
2016. szept. 11. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

#1: Miért ne lenne zaklatás? Olyant művelt amit a kérdező nem akart. A csajozás meg más fogalom.

Máskor mindenképp szólni kell az őrnek vagy valakinek aki ott dolgozik. Ha más nem akkor annyit a fiúnak: "hogy ha nem hagysz békén szólok ....-nek" Ebből értenie kell hogy nem akarsz semmit tőle.

2016. szept. 11. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
85%
Pedig ez igen is zaklatás. Van aki nehezen beszél róla, meg magát hibáztatja, de muszáj elmondani valakinek mert néma gyereknek anyja se érti a szavát.
2016. okt. 8. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!