Mit lehet kezdeni az utcán/aluljáróba zsibvásárt tartó férgekkel?
Szerencsés ember vagy, ha téged ez idegesít a legjobban. A társadalmi béke, időnként igényel némi elnézést. Ha ezeket az embereket innen mindig elzavarnának, helyette tutira olyan pénzkereső tevékenységet találnának, ami ennél csak bűnösebb, ártalmasabb.
Nem kell ezt elviselned, ha kiemelkedsz kicsit. Lesz jó állásod, céges autód és parkolód, kertvárosi házad, elegáns plázákba jársz vásárolni, szép helyeken töltöd szabadidődet.
"árul édességeket joghurtot, felvágottakat , virslit stb."
+ több hónap/éve le vannak járva.
"Hívjam ki rájuk a köztereseket minden nap ?"
Főleg ha kisebbség, akkor nem foglalkoznak vele.
"Ha az ilyen lecsúszott emberektől elvennék ezt a kenyérkereseti lehetőséget, tutira olyat találnának helyette, ami még ártalmasabb."
Mindenkinek meg van adva a tanuláshoz való joga! Tanulni kellet volna. Nem mindig az aktuális kormányt szidni!
"árul édességeket joghurtot, felvágottakat , virslit stb."
+ több hónap/éve le vannak járva. "
Én pontosan tudom mégis mindig van valami agyhalott aki megveszi ( és nem csak nyugger )
Én sose veszek ezektől semmit, főleg amióta voltak azok a bizonyos esetek, hogy pl. egy fickó vásárolt 100 Ft-ért egy egész Toffifee-t persze kreolbőrű árustól, erre otthon a gyerkőcökkel csak pislogtak a kibontott dobozon, amiben a finom édességek helyett anyacsavarok mosolyogtak vissza rájuk. :)
Én az ilyet mondjuk nem is tudom sajnálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!