Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kik okosabbak, eszesebbek a...

Kik okosabbak, eszesebbek a környezetedben: A nők, vagy a férfiak?

Figyelt kérdés

2021. júl. 6. 11:57
1 2 3
 21/24 Senior Séf ***** válasza:
39%

Kit tartasz okosnak, kérdező? Mert pl feltaláló szinte kivétel nélkül csak férfi lesz. Ennek az az oka, hogy a férfi agya egyetlen dologra képes egyidőben koncentrálni, míg a nők 6-8 dolgot képesek egyszerre teljes értékűen elvégezni.

Tudom, a nagyokos tinik most lehurrognak, hogy ez általánosítás. Az! Mára bizonyított tény, hogy a férfi és női agy sok funkció tekintetében felépítésbeli is eltérést mutat.

2021. júl. 7. 14:50
 22/24 anonim ***** válasza:
80%
Vannak női feltalálók is bőven, bár valóban több a férfi. Ennek azonban sokkal inkább oka az évszázadokon, sőt évezredeken át tartó ostoba társadalmi berendezkedés, hogy a nő csak szüljön, neveljen gyereken és vezessen háztartást.
2021. júl. 7. 14:53
 23/24 anonim ***** válasza:
71%

[link]

21-es ezt neked. Nincs külön női is férfi agy...

2021. júl. 7. 15:23
 24/24 anonim ***** válasza:

hát én nem vagyok hetero, ezért elég sok női barátom volt mindig.

Így mondom, hogy a legértelmesebb férfi ismerőseim szintjén még nem volt nő, aki megközelítette volna. Borzasztó ritka, hogy nőtől kérek tanácsot egy komoly kérdésben.

Olyan, mint ha nők többsége átlagos vagy átlagnál picit jobb képességű lenne, de a legértelmesebb emberek jellemzően férfiak.

2023. febr. 7. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!