Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lefekudtem 2 fiuval, de neki...

Lefekudtem 2 fiuval, de neki azt mondtam szuz vagyok, a szivem szakad meg, elmondjam neki az igazat vagy hallgassak? 21L

Figyelt kérdés

Ezzel a ket fiuval nem voltam egyutt, aki elvette a szuzessegem az zsarolt engem vele kb 5x lefekudtem mert muszaj volt. a

A masodikkal erdekbol fekudtem le, nagyon szegenyek vagyunk nincs kiutam megprobaltam hatha belem szeret en hulye kislany. Soha tobbe nem keresett.

Es most itt van ez a fiu akibe nagyon bele szerettem, még nem volt koztunk semmi, ugy tudja szuz vagyok de a szivem megszakad amikor arra gondolok hogy hazudtam neki

Ha elmondom neki az igazat, soha tobbe nem allna velem szoba

De nem tudnam elmondani, lekopnem magam igyis , nem tudok tukorbe nezni , ha tudna rolam azt hogy igazabol milyen mocskos vagyok nem birnam ki

2021. júl. 5. 23:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
Sajnalom, hogy ilyen kozegben kell elned. De ez Magyarorszag, es ez is valosag. Ne te erezd magad mocskosnak, mocskos vilag ez. Nem tettel semmi mocskosat, inkabb szomoru.
2021. júl. 6. 02:27
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Azert szerintem igyis igyis erezni fogja, hogy gordulekenyen megy az aktus a reszedrol egy szuzhoz kepest. Bar ha tapasztalatan / nem o a legelesebb Les a fiokban, akkor nem fog leesni neki egybol. En azert igyekeznek oszinte lenni a helyedben. Nem azert, mert igazsagos az elet az oszinte emberekkel (mert nem az), hanem a lelkiismereted miatt.
2021. júl. 6. 06:09
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
legelesebb kes a fiokban* autocorrect
2021. júl. 6. 06:11
 14/17 anonim ***** válasza:
21 evesen tok oke hogy nem vagy szuz. A baratnom annyi mint te, 15 eves kora ota el szexualis eletet, engem aztan nem zavar.
2021. júl. 6. 08:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Sejtettem, hogy roma vagy ott fontos a "tisztaság". Mondjuk a fiúk többsége sose volt szűz lánnyal vagyis fogalmuk sincs milyen vele lefeküdni. A vércseppek se mindig törvényszerű. Ha esetlent játszol az ágyban észre se veszi, de ha úgy meglovagolod, hogy a füle kettéáll, akkor levágós, hogy nem először voltál férfival. Esetleg nincs valami nőrokonod, akivel ezt meg tudod beszélni?

De ha nagyon bántja a lelked elmondható, hogy naiv lányként rászedtek, de azt ne mondd senkinek, hogy megélhetésért lefeküdtél bárkivel is.

Mondjuk lehet jobb, ha tőled tudja meg a fiú, mint másoktól, mert nehogy azt hidd, hogy az a két férfi tartja a száját.

2021. júl. 6. 08:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Az őszinteség mindig jobb, mint a valóság elhallgatása vagy a hazugság, még akkor is, ha megharagszik, akit érint.

Ha meg is haragszik, annyit mindenesetre lát, hogy őszinte vagy, van lelkiismereted. Ez kiindulópontja lehet később annak, hogy esetleg megbocsát. Ha hazudozol, akkor saját magad mérgezed, és becsapod azt, akit szeretsz. Vagy másképpen mondva: ha őszinte vagy, akkor az azt jelenti, hogy jobban szereted a másik felet annál, mint hogy veled legyen - ha meg hazudsz, akkor az azt jelenti, hogy inkább magadat szereted.

2021. júl. 6. 20:21
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

Igazán szörnyű ez a történet...

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe lehet hozni 21 évesen egy nőt.

A családodod, a hagyományok mind a lelki elnyomásodra, megfélemlítésedre törekszik. Tanulj és menekülj!

2021. júl. 10. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!