Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lefekudtem 2 fiuval, de neki...

Lefekudtem 2 fiuval, de neki azt mondtam szuz vagyok, a szivem szakad meg, elmondjam neki az igazat vagy hallgassak? 21L

Figyelt kérdés

Ezzel a ket fiuval nem voltam egyutt, aki elvette a szuzessegem az zsarolt engem vele kb 5x lefekudtem mert muszaj volt. a

A masodikkal erdekbol fekudtem le, nagyon szegenyek vagyunk nincs kiutam megprobaltam hatha belem szeret en hulye kislany. Soha tobbe nem keresett.

Es most itt van ez a fiu akibe nagyon bele szerettem, még nem volt koztunk semmi, ugy tudja szuz vagyok de a szivem megszakad amikor arra gondolok hogy hazudtam neki

Ha elmondom neki az igazat, soha tobbe nem allna velem szoba

De nem tudnam elmondani, lekopnem magam igyis , nem tudok tukorbe nezni , ha tudna rolam azt hogy igazabol milyen mocskos vagyok nem birnam ki

2021. júl. 5. 23:32
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Olyan szep tekntettel nez ram.... ha tudna rolam dolgokat, ram sem nezne
2021. júl. 5. 23:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ha elmondom neki az igazat, soha tobbe nem allna velem szoba"

Miért? Nem elvárás errefelé, hogy egy 21 éves lány szűz legyen. Mondd meg neki és kész.

2021. júl. 5. 23:35
 3/17 A kérdező kommentje:
De nagyon mocskosnak erzem magam es az is vagyok
2021. júl. 5. 23:37
 4/17 anonim ***** válasza:
13%
Ne mondjad. A fiúk ostobák, te vagy a vezér! Ne hagyjad!
2021. júl. 5. 23:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért hazudozol? 21 évesen nem ciki, ha nem vagy szűz.

Az viszont nagy baj, hogy téged zsarolni lehet szexért (kifejthetnéd, mert nem is értem), vagy azért lefeküdni, mert ezzel befolyásolhatod.

2021. júl. 5. 23:42
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el az igazat. Most nem a szüzesség itt a lényeg, hanem az, hogy hazudtál. De megérdemli, hogy őszinte legyél vele.
2021. júl. 5. 23:44
 7/17 A kérdező kommentje:

Este talalkoztam vele, mondta mutassam meg hol lakok, utana arra jottem haza hogy azt irta,ha nem fekszek le vele kovetkezo talalkozon lejon hozzank es elmondja itthon hogy este fiukkal talalkozgatok sőt még hozzá is tesz hogy alám tegyen. Utana futattni akart

Utolag kiderult hogy ez a ferf strici volt. Egy beteg allat

2021. júl. 5. 23:47
 8/17 A kérdező kommentje:

Romák vagyunk és nalunk ritka ha valakinek nincs gyereke mar 18 evesen

En meg azt mondtam szuz vagyok, amugy lelkinek annak erzem magam

Ő egy kis csodanak lat engem....es en ezt nem erdemlem meg

2021. júl. 5. 23:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
7-es Ez rólad is sokat elmond! Más azt mondta volna, hogy soha többet nem találkozik vele, és pontot tesz az ügy végére.
2021. júl. 5. 23:52
 10/17 A kérdező kommentje:
Ha itthon kiderult volna, azonnal hajlektalan lettem volna
2021. júl. 5. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!